CollectiveRay's fortrolighedspolitik - Sådan bruger vi dine data

 

CollectiveRay.com - Fortrolighedspolitik

Velkommen, og tak for din interesse for CollectiveRay ( "CollectiveRay”,“ Vi ”eller“ os ”), vores websted på https: // www.collectiveray.com ("webstedet") og alle relaterede websteder, softwareapplikationer, software som en tjeneste, mobilapplikationer (herunder tabletapplikationer) og andre tjenester leveret af os, og hvor der vises et link til denne fortrolighedspolitik, og al anden kommunikation med enkeltpersoner dog fra skriftlige eller mundtlige midler, såsom e -mail eller telefon (samlet, sammen med webstedet, vores "service").

Denne fortrolighedspolitik ("Politik") beskriver de oplysninger, vi indsamler på eller gennem tjenesten, hvordan vi bruger og videregiver sådanne oplysninger, og de skridt, vi tager for at beskytte sådanne oplysninger. Ved at besøge webstedet eller ved at købe eller bruge tjenesten accepterer du den fortrolighedspraksis, der er beskrevet i denne politik.

Denne politik er indarbejdet i og er underlagt CollectiveRay Servicebetingelser. Begreber med store bogstaver, der bruges, men ikke er defineret i denne politik, har den betydning, de får i CollectiveRay Servicevilkår.

Definitioner

"Klient" betyder en kunde eller registreret bruger af CollectiveRay internet side.

“Kundedata“ betyder personlige data, rapporter, adresser og andre filer, mapper eller dokumenter i elektronisk form, som en bruger af tjenesten gemmer inden for tjenesten.

"Personlig data" betyder enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person.

“Offentligt område” betyder det område af webstedet, der er tilgængeligt for både brugere og besøgende uden at skulle logge ind.

"Forbudt område" betyder det område af webstedet, der kun er tilgængeligt af brugere, og hvor adgang kræver login.

"Bruger" betyder en medarbejder, agent eller repræsentant for en klient, der primært bruger de begrænsede områder på webstedet med det formål at få adgang til tjenesten i en sådan egenskab.

"Besøgende" betyder en anden person end en bruger, der bruger det offentlige område, men ikke har adgang til de begrænsede områder på webstedet eller tjenesten.

2. De oplysninger, vi indsamler om tjenesten:

Vi indsamler forskellige typer oplysninger fra eller gennem tjenesten. Det juridiske grundlag for CollectiveRay's behandling af personoplysninger er primært, at behandlingen er nødvendig for at levere tjenesten i overensstemmelse med CollectiveRay's servicebetingelser, og at behandlingen udføres i CollectiveRay's legitime interesser, som er nærmere forklaret i afsnittet "Sådan bruger vi de oplysninger, vi indsamler" i denne politik. Vi kan også behandle data efter dit samtykke og bede om det efter behov.

2.1 Brugeroplysninger. Når du bruger tjenesten, som bruger eller som besøgende, kan du give, og vi kan indsamle personlige data. Eksempler på personlige data inkluderer navn, e-mail-adresse, postadresse, mobiltelefonnummer og andre oplysninger efter behov. Personoplysninger inkluderer også andre oplysninger, såsom geografisk område eller præferencer, når sådanne oplysninger er knyttet til oplysninger, der identificerer en bestemt person. Du kan give os personlige oplysninger på forskellige måder i tjenesten. For eksempel, når du tilmelder dig en konto, skal du bruge tjenesten, sende klientdata, interagere med andre brugere af tjenesten gennem kommunikations- eller messaging-funktioner eller sende os kundeservicerelaterede anmodninger.

2.2 Oplysninger indsamlet af klienter. En klient eller bruger kan gemme eller uploade til tjenestens klientdata. CollectiveRay har ikke noget direkte forhold til de personer, hvis personlige data de er vært for som en del af klientdata. Hver klient er ansvarlig for at give meddelelse til sine kunder og tredjepersoner om det formål, hvortil klienten indsamler deres personoplysninger, og hvordan disse personoplysninger behandles i eller gennem tjenesten som en del af klientdata.

2.3 "Automatisk indsamlede" oplysninger. Når en bruger eller besøgende bruger tjenesten, registrerer vi muligvis visse oplysninger fra brugerens eller besøgendeens enhed ved hjælp af forskellige typer teknologier, herunder cookies, "ryd gifs" eller "web-beacons." Denne "automatisk indsamlede" information kan omfatte IP-adresse eller anden enhedsadresse eller ID, webbrowser og / eller enhedstype, websider eller websteder, der er besøgt lige før eller lige efter brug af tjenesten, siderne eller andet indhold, som brugeren eller besøgende ser eller interagerer med Tjenesten og datoer og tidspunkter for besøg, adgang eller brug af Tjenesten. Vi kan også bruge disse teknologier til at indsamle oplysninger om en besøgende eller brugers interaktion med e-mail-beskeder, såsom om den besøgende eller bruger åbner, klikker på eller videresender en besked. Denne information er samlet fra alle brugere og besøgende.

2.4 Integrerede tjenester. Du kan få mulighed for at få adgang til eller registrere dig for Tjenesten ved brug af dit brugernavn og adgangskoder til visse tjenester, der leveres af tredjeparter (hver, en "Integreret Tjeneste"), såsom ved brug af din Google-konto, eller har ellers muligheden for at autorisere en integreret tjeneste til at levere personoplysninger eller andre oplysninger til os. Ved at give os tilladelse til at oprette forbindelse til en integreret tjeneste giver du os tilladelse til at få adgang til og gemme dit navn, e-mail-adresse (r), fødselsdato, køn, nuværende by, profilbillede URL og anden information, som den integrerede tjeneste stiller til rådighed for os , og at bruge og videregive det i overensstemmelse med denne politik. Du bør kontrollere dine privatlivsindstillinger på hver integreret service for at forstå, hvilke oplysninger integreret service stiller til rådighed for os, og foretage ændringer efter behov. Gennemgå hver integreret services brugsbetingelser og fortrolighedspolitikker omhyggeligt, inden du bruger deres tjenester og opretter forbindelse til vores service.

2.5 Oplysninger fra andre kilder. Vi kan få oplysninger, inklusive personlige data, fra tredjeparter og andre kilder end tjenesten, såsom vores partnere, annoncører, kreditvurderingsbureauer og integrerede tjenester. Hvis vi kombinerer eller forbinder oplysninger fra andre kilder med personlige data, som vi indsamler gennem tjenesten, behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige data i overensstemmelse med denne politik.

3. Hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler på forskellige måder til at levere tjenesten og drive vores forretning, herunder følgende:

3.1 operationer

Vi bruger oplysningerne - bortset fra klientdata - til at betjene, vedligeholde, forbedre og levere alle funktioner i tjenesten, til at levere de tjenester og oplysninger, du beder om, til at svare på kommentarer og spørgsmål og til at yde support til brugere af tjenesten. Vi behandler klientdata udelukkende i overensstemmelse med anvisningerne fra den relevante klient eller bruger.

ALDRIG forbedringer

Vi bruger oplysningerne til at forstå og analysere brugertendenser og præferencer for vores besøgende og brugere, til at forbedre tjenesten og til at udvikle nye produkter, tjenester, funktioner og funktionalitet. Skulle dette formål kræve CollectiveRay for at behandle klientdata, så vil dataene kun blive brugt i anonymiseret eller aggregeret form.

3.3 Communications

Vi kan bruge en besøgende eller brugers e-mail-adresse eller andre oplysninger - bortset fra klientdata - til at kontakte den besøgende eller bruger (i) til administrative formål såsom kundeservice, til at løse krænkelse af intellektuel ejendomsret, krænkelse af privatlivets fred eller ærekrænkelsesspørgsmål relateret til klientdata eller personlige data, der er lagt ud på tjenesten eller (ii) med opdateringer om kampagner og begivenheder, der vedrører produkter og tjenester, der tilbydes af os og af tredjeparter, vi arbejder med. Du har mulighed for at fravælge modtagelse af enhver reklamekommunikation som beskrevet nedenfor under "Dine valg."

3.4 Cookies og sporingsteknologier

Vi bruger automatisk indsamlede oplysninger og andre oplysninger, der er indsamlet på tjenesten gennem cookies og lignende teknologier til at: (i) personalisere vores service, såsom at huske en brugers eller besøgende information, så brugeren eller besøgende ikke behøver at indtaste den igen under en besøg eller efterfølgende besøg (ii) levere tilpassede reklamer, indhold og information; (iii) overvåge og analysere effektiviteten af ​​service og tredjeparts marketingaktiviteter; (iv) overvåge samlede metrics for brug af websteder, såsom det samlede antal besøgende og de viste sider; og (v) spore dine poster, indsendelser og status i eventuelle kampagner eller andre aktiviteter på tjenesten. Du kan få flere oplysninger om cookies ved at besøge https://www.allaboutcookies.org.

3.5 Analyse

Vi bruger Google Analytics til at måle og evaluere adgang til og trafik på webstedets offentlige område og oprette brugernavigationsrapporter til vores webstedsadministratorer. Google fungerer uafhængigt af os og har sin egen fortrolighedspolitik, som vi kraftigt anbefaler, at du gennemgår. Google kan bruge de oplysninger, der er indsamlet via Google Analytics, til at evaluere brugernes og besøgende 'aktivitet på vores websted. For mere information, se Google Analytics fortrolighed og datadeling.

Vi træffer foranstaltninger til at beskytte de tekniske oplysninger, der indsamles ved vores brug af Google Analytics. De indsamlede data vil kun blive brugt på et behov for at vide basis til at løse tekniske problemer, administrere webstedet og identificere besøgende præferencer; men i dette tilfælde vil dataene være i ikke-identificerbar form. Vi bruger ikke nogen af ​​disse oplysninger til at identificere besøgende eller brugere.

4. Til hvem vi videregiver oplysninger

Bortset fra som beskrevet i denne politik vil vi ikke bevidst videregive de personlige data eller klientdata, som vi indsamler eller gemmer på tjenesten til tredjeparter uden samtykke fra den relevante besøgende, bruger eller klient. Vi kan videregive oplysninger til tredjeparter, hvis du giver tilladelse til, at vi gør det såvel som under følgende omstændigheder:

4.1 Ubegrænset information

Alle oplysninger, som du frivilligt vælger at medtage i et offentligt område af tjenesten, såsom en offentlig profilside, vil være tilgængelige for enhver besøgende eller bruger, der har adgang til dette indhold.

4.2 Tjenesteudbydere

Vi arbejder med tredjepartsudbydere, der leverer websted, applikationsudvikling, hosting, marketing, e-mail-kommunikation, vedligeholdelse og andre tjenester til os. Disse tredjeparter kan have adgang til eller behandle personlige data eller klientdata som en del af at levere disse tjenester til os. Vi begrænser de oplysninger, der gives til disse tjenesteudbydere, til det, der med rimelighed er nødvendigt for dem til at udføre deres funktioner, og vores kontrakter med dem kræver, at de opretholder fortroligheden af ​​sådanne oplysninger.

4.3 Ikke personligt identificerbare oplysninger

Vi kan stille visse automatisk indsamlede, aggregerede eller på anden måde ikke-personligt identificerbare oplysninger til rådighed for tredjeparter til forskellige formål, herunder (i) overholdelse af forskellige rapporteringsforpligtelser; (ii) til forretnings- eller markedsføringsformål eller (iii) at hjælpe sådanne parter med at forstå vores kunders, brugeres og besøgende interesser, vaner og brugsmønstre for bestemte programmer, indhold, tjenester og / eller funktionalitet, der er tilgængelige via tjenesten.

4.4 Retshåndhævelse, juridisk proces og overholdelse

Vi kan videregive personoplysninger eller andre oplysninger, hvis det kræves af loven eller i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at overholde gældende love som reaktion på en ansigtsmæssig gyldig retskendelse, retslig eller anden regerings stævning eller kendelse, eller på anden måde samarbejde med retshåndhævende myndigheder eller andre statslige organer.

Vi forbeholder os også retten til at videregive personoplysninger eller andre oplysninger, som vi mener i god tro er passende eller nødvendige for (i) at tage forholdsregler mod ansvar, (ii) beskytte os selv eller andre mod svigagtige, misbrugte eller ulovlige anvendelser eller aktiviteter , (iii) undersøge og forsvare os mod krav fra tredjeparter eller beskyldninger, (iv) beskytte sikkerheden eller integriteten af ​​Tjenesten og ethvert udstyr eller udstyr, der bruges til at gøre Tjenesten tilgængelig, eller (v) beskytte vores ejendom eller anden lovlig rettigheder, håndhæve vores kontrakter eller beskytte andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

4.5 Ændring af ejerskab

Oplysninger om brugere og besøgende, herunder personlige data, kan videregives og på anden måde overføres til en erhverver, efterfølger eller modtager som led i enhver fusion, erhvervelse, gældsfinansiering, salg af aktiver eller lignende transaktioner såvel som i tilfælde af en insolvens, konkurs eller modtagelse, hvor information overføres til en eller flere tredjeparter som en af ​​vores forretningsaktiver, og kun hvis modtageren af ​​bruger- eller besøgsdata forpligter sig til en fortrolighedspolitik, der har vilkår, der er væsentligt i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Kundedata kan overføres fysisk eller elektronisk til en erhverver eller efterfølger eller modtager som led i enhver fusion, erhvervelse, gældsfinansiering, salg af aktiver eller lignende transaktioner såvel som i tilfælde af insolvens, konkurs eller modtagelse i hvilke oplysninger overføres til en eller flere tredjeparter som en af ​​vores forretningsaktiver med det ene formål at fortsætte driften af ​​Tjenesten, og kun hvis modtageren af ​​klientdata forpligter sig til en fortrolighedspolitik, der har vilkår, der er væsentligt i overensstemmelse med dette Fortrolighedspolitik.

5. Dine valg

5.1 Adgang, korrektion, sletning

Vi respekterer dine fortrolighedsrettigheder og giver dig rimelig adgang til de personoplysninger, som du muligvis har leveret gennem din brug af tjenesterne. Hvis du ønsker at få adgang til eller ændre andre personlige data, som vi har om dig, eller anmode om, at vi sletter eller overfører oplysninger om dig, som vi har fået fra en integreret tjeneste, kan du kontakte os som beskrevet i “Sådan kontaktes Os ”sektion. På din anmodning vil vi have nogen henvisning til dig slettet eller blokeret i vores database.

Du kan til enhver tid opdatere, rette eller slette dine profiloplysninger og præferencer ved at gå til siden med profilindstillinger på Tjenesten. Bemærk, at selvom eventuelle ændringer, du foretager, reflekteres i aktive brugerdatabaser med det samme eller inden for en rimelig periode, kan vi beholde alle de oplysninger, du indsender til sikkerhedskopier, arkivering, forebyggelse af svindel og misbrug, analyse, opfyldelse af juridiske forpligtelser eller hvor vi ellers med rimelighed mener, at vi har en legitim grund til det.

Du kan nægte at dele visse personlige data med os, i hvilket tilfælde vi muligvis ikke kan give dig nogle af funktionerne og funktionaliteten i Tjenesten.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger på legitime grunde, medmindre andet er tilladt i henhold til gældende lov. Hvis du mener, at din ret til privatliv, der er givet i henhold til gældende databeskyttelseslove, er blevet krænket, bedes du kontakte CollectiveRay's databeskyttelsesrådgiver ved Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se. Du har også ret til at indgive en klage til databeskyttelsesmyndighederne.

Denne bestemmelse gælder ikke for personoplysninger, der er en del af klientdata. I dette tilfælde er administrationen af ​​klientdata underlagt klientens egen fortrolighedspolitik, og enhver anmodning om adgang, rettelse eller sletning skal rettes til klienten, der er ansvarlig for upload og lagring af sådanne data til tjenesten.

5.2 Navigationsoplysninger

Du kan fravælge indsamlingen af ​​navigationsoplysninger om dit besøg på webstedet af Google Analytics ved hjælp af Google Analytics Opt-out-funktion.

5.3 Fravalg fra kommerciel kommunikation

Hvis du modtager kommercielle e-mails fra os, kan du til enhver tid afmelde dig ved at følge instruktionerne indeholdt i e-mailen eller ved at sende en e-mail til den adresse, der er angivet i afsnittet "Sådan kontakter du os".

Brugere er i stand til at se og ændre indstillinger, der vedrører arten og hyppigheden af ​​reklamekommunikation, som de modtager fra os ved at gå til linket "Afmeld" nederst i e-mails, vi sender.

Vær opmærksom på, at hvis du fravælger at modtage kommerciel e-mail fra os eller på anden måde ændrer karakteren eller hyppigheden af ​​reklamekommunikation, du modtager fra os, kan det tage op til ti (10) arbejdsdage for os at behandle din anmodning. Derudover, selv efter at du fravælger at modtage kommercielle meddelelser fra os, vil du fortsat modtage administrative meddelelser fra os angående tjenesten.

CollectiveRay har intet direkte forhold til Klientens kunder eller tredjemand, hvis personlige data den kan behandle på vegne af en klient. En person, der søger adgang, eller som søger at rette, ændre, slette unøjagtige data eller trække samtykke tilbage til yderligere kontakt, bør rette sin forespørgsel til den klient eller bruger, de behandler direkte. Hvis kunden anmoder om det CollectiveRay for at fjerne dataene vil vi besvare dens anmodning inden for tredive (30) dage. Vi sletter, ændrer eller blokerer adgangen til alle personlige data, som vi gemmer, kun hvis vi modtager en skriftlig anmodning om det fra klienten, der er ansvarlig for sådanne personoplysninger, f.less vi har en juridisk ret til at beholde sådanne personoplysninger. Vi forbeholder os retten til at beholde en kopi af sådanne data til arkiveringsformål eller til at forsvare vores rettigheder i retssager. Enhver sådan anmodning vedrørende kundedata bør behandles som angivet i afsnittet "Sådan kontakter du os" og indeholde tilstrækkelige oplysninger til CollectiveRay at identificere klienten eller dens kunde eller tredjepart og de oplysninger, der skal slettes eller ændres.

6. Tredjeparts tjenester

Tjenesten kan indeholde funktioner eller links til websteder og tjenester leveret af tredjeparter. Al information, du giver på tredjepartswebsteder eller -tjenester, leveres direkte til operatørerne af sådanne tjenester og er underlagt disse operatørers politikker, hvis nogen, der regulerer privatlivets fred og sikkerhed, selvom de er tilgængelige via Tjenesten. Vi er ikke ansvarlige for indholdet eller fortroligheds- og sikkerhedspraksis og politikker på tredjepartswebsteder eller -tjenester, hvortil links eller adgang leveres via Tjenesten. Vi opfordrer dig til at lære om tredjeparters privatlivs- og sikkerhedspolitikker, før du giver dem oplysninger.

7. Privacy Shield

CollectiveRay overholder EU-US Privacy Shield Framework som angivet af det amerikanske handelsministerium vedrørende indsamling, brug og opbevaring af personlige oplysninger, der overføres fra EU til USA.  

I overensstemmelse med Privacy Shield -principperne, CollectiveRay forpligter sig til at løse klager over vores indsamling eller brug af dine personlige oplysninger. EU -personer med forespørgsler eller klager vedrørende vores Privacy Shield -politik bør først kontakte CollectiveRay's databeskyttelsesrådgiver ved Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se..

Under visse betingelser, mere detaljeret beskrevet på Privacy Shield-webstedet på https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint, kan du påberåbe dig bindende voldgift, når andre tvistbilæggelsesprocedurer er opbrugt.

CollectiveRay skal overholde Privacy Shield -principperne for al videre videregivelse af personoplysninger fra EU, herunder bestemmelserne om videregivelse af ansvar.

8. Dine rettigheder til privatlivets fred i Californien

Vi deler ikke personlige oplysninger med tredjeparter til deres direkte markedsføringsformål i det omfang, det er forbudt i Californiens lovgivning. Hvis vores praksis ændres, vil vi gøre det i overensstemmelse med gældende love og vil justere denne politik for at afspejle det.

9. Interessebaseret reklame

Interessebaseret reklame er indsamling af data fra forskellige kilder og på tværs af forskellige platforme for at forudsige en persons præferencer eller interesse og levere til den pågældende eller hans / hendes computer, smartphone eller tablet, reklame baseret på hans / hendes antagne præference eller interesse udledt fra indsamlingen af ​​data vedrørende den person eller andre, der kan have en lignende profil eller lignende interesser.

Vi arbejder med en række tredjeparter for at forsøge at forstå profilerne for de personer, der sandsynligvis vil være interesseret i CollectiveRay produkter eller tjenester, så vi kan sende dem reklamemails eller vise vores annoncer til dem på andre enheders websteder og mobilapps.

Disse tredjeparter inkluderer: (a) reklamenetværk, der indsamler oplysninger om en persons interesser, når denne person ser eller interagerer med en af ​​deres reklamer; (2) tilskrivningspartnere, der måler effektiviteten af ​​visse reklamer og (3) forretningspartnere, som indsamler oplysninger, når en person ser eller interagerer med en af ​​deres reklamer.

I samarbejde med disse tredjeparter indsamler vi oplysninger om vores kunder, potentielle kunder og andre personer over tid og på tværs af forskellige platforme, når de bruger disse platforme eller interagerer med dem. Enkeltpersoner kan indsende oplysninger direkte på vores websteder eller på platforme, der drives af tredjeparter, eller ved at interagere med os, vores reklamer eller e-mails, de modtager fra os eller fra tredjeparter. Vi bruger muligvis specielle værktøjer, der almindeligvis bruges til dette formål, såsom cookies, beacons, pixels, tags, mobilannoncerings-id'er, flash-cookies og lignende teknologier. Vi har muligvis adgang til databaser med oplysninger indsamlet af vores forretningspartnere.

De oplysninger, vi eller tredjepart indsamler, giver os mulighed for at lære, hvilke køb den person har foretaget, hvilke annoncer eller hvilket indhold personen ser, på hvilke annoncer eller links den person klikker, og andre handlinger, som personen foretager på vores websteder eller som svar på vores e-mails eller når du besøger eller bruger tredjeparts platforme.

Vi eller de tredjeparter, som vi arbejder med, bruger de indsamlede oplysninger som beskrevet ovenfor til at forstå de forskellige aktiviteter og adfærd hos vores kunder, besøgende på webstedet og andre. Vi eller disse tredjeparter gør dette af mange grunde, herunder: at genkende nye eller tidligere besøgende på vores websteder; at præsentere mere personaliseret indhold at give mere nyttige og relevante annoncer - for eksempel, hvis vi ved, hvilke annoncer du får vist, kan vi prøve ikke at vise dig de samme gentagne gange; til at identificere besøgende på tværs af enheder, salgskanaler, tredjepartswebsteder og websteder eller til at vise eller sende tilpassede eller målrettede annoncer og andet tilpasset indhold, der er mere fokuseret på en persons opfattede interesse i produkter eller tjenester svarende til dem, vi tilbyder.

Vores interessebaserede annoncer kan vises til dig i e-mails eller på tredjepartsplatforme. Vi kan muligvis vise disse annoncer om vores produkter eller tjenester eller sende kommerciel kommunikation direkte os selv eller gennem disse tredjeparter.

Besøgende kan fravælge at modtage interessebaseret reklame fra reklamenetværk, der kan leveres til dem på vores platform og andre websteder ved at besøge følgende websteder: https://www.aboutads.info/consumersOg https://www.networkadvertising.org. Disse funktioner vælger en besøgende ud af mange - men ikke alle - de interessebaserede reklameaktiviteter, som vi eller tredjeparter deltager i.

10. Spor ikke politik

Californisk lov kræver, at operatører af websteder og onlinetjenester afslører, hvordan de reagerer på et Do Not Track-signal. Nogle browsere har indbygget “Do Not Track” -funktioner. Når de fleste af disse funktioner er slået til, sender de et signal eller en præference til webstedet eller onlinetjenesten, som en bruger besøger, hvilket indikerer, at brugeren ikke ønsker at blive sporet. Da der endnu ikke er en fælles forståelse af, hvordan man skal fortolke Do Not Track-signaler, svarer vi ikke i øjeblikket på Do Not Track-signal. Vi fortsætter med at arbejde med onlineindustrien for at definere en fælles forståelse af, hvordan vi skal behandle Do Not Track-signaler.

I mellemtiden kan du fravælge at modtage interessebaseret reklame fra reklamenetværk, der kan leveres på vores platform og andre websteder ved at besøge følgende websteder. Hvis du vil fravælge denne online adfærdsmæssige reklame, skal du besøge følgende sider: https://www.aboutads.info/consumers og https://www.networkadvertising.org.

Dette vil fravælge dig mange - men ikke alle - de interessebaserede reklameaktiviteter, som vi eller tredjeparter deltager i. Valg, du foretager, kan være browser- og enhedsspecifikke. Hvis du sletter dine cookies eller bruger en anden browser eller en anden computer eller enhed, skal du muligvis opdatere dine fravalgsmuligheder. Andre tredjepartssider giver besøgende mulighed for at fravælge at modtage interessebaserede annoncer på deres websteder, som du har brug for at kontrollere via dine indstillinger på dette websted. For eksempel for at fravælge Googles brug af din onlineadfærd til reklameformål skal du besøge Googles side med annonceindstillinger.

11. Tredjeparts cookies

Californisk lov kræver, at operatører af websteder og onlinetjenester afslører, om andre tredjeparter kan indsamle personligt identificerbare oplysninger om en persons onlineaktiviteter fra deres websted eller tjeneste. Vi tillader tredjeparter, som vi har en separat aftale med, at bruge cookies og andre teknologier til at indsamle oplysninger om din brug af webstedet. Disse tredjeparter inkluderer (1) forretningspartnere, som indsamler oplysninger, når du ser eller interagerer med en af ​​deres reklamer på webstedet; og (2) reklamenetværk, der indsamler oplysninger om dine interesser, når du ser eller interagerer med en af ​​deres reklamer.

Oplysningerne indsamlet af disse tredjeparter bruges til at forudsige dine interesser eller præferencer, så de kan vise reklamer eller reklamemateriale på dette websted og på andre websteder på Internettet skræddersyet til dine tilsyneladende interesser.

Forretningspartnere og reklamenetværk, der serverer interessebaserede reklamer på tjenesterne, har begrænset adgang til en lille mængde information om din profil og din enhed, hvilket er nødvendigt for at kunne vise dig reklamer, der er skræddersyet til dine tilsyneladende interesser. Det er muligt, at de kan genbruge denne lille mængde information på andre websteder eller tjenester.

Vi deler ikke oplysninger med disse tredjeparter, der let kan identificere dig (såsom e-mail-adresse); disse tredjeparter kan dog have adgang til oplysninger om din enhed (såsom IP- eller MAC-adresse). Vi har ikke adgang til eller kontrol over de teknologier, som disse tredjeparter kan bruge til at indsamle oplysninger om dine interesser, og disse tredjeparters informationspraksis er ikke dækket af denne fortrolighedsmeddelelse. Bortset fra som beskrevet i dette dokument, har vi ingen kontrol over disse tredjeparter.

11.1 Følgende typer cookies bruges på webstedet:
  • strengt nødvendige / vigtige cookies - Disse cookies er vigtige for at give dig mulighed for at bevæge dig rundt på hjemmesiden og bruge dens funktioner, såsom adgang til sikre områder på hjemmesiden. Uden disse cookies kan tjenester, du har bedt om, ikke leveres. Disse cookies indsamler ikke oplysninger, der identificerer en besøgende.
  • præstationscookies - Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted, for eksempel hvilke sider besøgende besøger oftest, og om de får fejlmeddelelser fra websider. Disse cookies indsamler ikke oplysninger, der identificerer en besøgende. Alle oplysninger, som disse cookies indsamler, er aggregerede og derfor anonyme. Det bruges kun til at forbedre, hvordan et websted fungerer.
  • funktionalitetscookies - Disse cookies giver webstedet mulighed for at huske valg, du foretager (såsom dit brugernavn, sprog eller den region, du befinder dig i) og giver forbedrede, mere personlige funktioner. For eksempel kan et websted muligvis give dig lokale vejrudsigter eller trafiknyheder ved at gemme i en cookie den region, hvor du i øjeblikket befinder dig. Disse cookies kan også bruges til at huske ændringer, du har foretaget i tekststørrelse, skrifttyper og andre dele af websider, som du kan tilpasse. De kan også bruges til at levere tjenester, du har bedt om, såsom at se en video eller kommentere en blog. Oplysningerne, som disse cookies indsamler, kan anonymiseres, og de kan ikke spore din browsingaktivitet på andre websteder.
  • adfærdsmæssigt målrettede reklamecookies - Disse cookies bruges til at levere annoncer, der er mere relevante for dig og dine interesser. De bruges også til at begrænse antallet af gange, du ser en annonce, samt hjælpe med at måle effektiviteten af ​​reklamekampagnerne. De placeres normalt af reklamenetværk med webstedsoperatørens tilladelse. De husker, at du har besøgt et websted, og disse oplysninger deles med andre organisationer såsom annoncører. Ofte vil målretnings- eller reklamecookies være knyttet til webstedsfunktionalitet leveret af den anden organisation.

12. Mindreårige og børns privatliv

Det er især vigtigt at beskytte små børns privatliv. Vores service er ikke rettet mod børn under 18 år, og vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra børn under 18 år uden at få forældrenes samtykke. Hvis du er under 18 år, skal du ikke bruge eller få adgang til tjenesten på noget tidspunkt eller på nogen måde. Hvis vi opdager, at personoplysninger er indsamlet på tjenesten fra personer under 18 år og uden verificerbart forældres samtykke, vil vi tage de passende skridt til at slette disse oplysninger. Hvis du er forælder eller værge og opdager, at dit barn under 18 år har fået en konto i tjenesten, kan du advare os på Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se. og anmode om, at vi sletter barnets personlige data fra vores systemer.

Tjenesten er ikke beregnet til at blive brugt af mindreårige og er ikke beregnet til at blive brugt til at sende indhold til deling offentligt eller med venner. I det omfang en mindreårig har sendt sådant indhold på Tjenesten, har den mindreårige ret til at få dette indhold slettet eller fjernet ved hjælp af de sletnings- eller fjernelsesmuligheder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette emne, bedes du kontakte os som angivet i afsnittet “Sådan kontakter du os”. Vær opmærksom på, at selvom vi tilbyder denne sletningsfunktion, kan fjernelse af indhold muligvis ikke sikre fuldstændig eller omfattende fjernelse af dette indhold eller disse oplysninger.

13. Datasikkerhed

Vi følger almindeligt accepterede industristandarder for at beskytte de oplysninger, der sendes til os, både under transmission og når vi modtager dem. Vi opretholder passende administrative, tekniske og fysiske beskyttelsesforanstaltninger for at beskytte personoplysninger mod utilsigtet eller ulovlig destruktion, utilsigtet tab, uautoriseret ændring, uautoriseret videregivelse eller adgang, misbrug og enhver anden ulovlig form for behandling af de personoplysninger, som vi har. Dette inkluderer for eksempel firewalls, adgangskodebeskyttelse og anden adgangs- og godkendelseskontrol. Vi bruger SSL-teknologi til at kryptere data under transmission via offentligt internet, og vi anvender også sikkerhedsfunktioner i applikationslag til yderligere anonymisering af personlige data.

Imidlertid er ingen metode til transmission via Internettet eller metode til elektronisk lagring 100% sikker. Vi kan ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os eller gemmer på tjenesten, og du gør det på egen risiko. Vi kan heller ikke garantere, at sådanne oplysninger ikke kan tilgås, videregives, ændres eller ødelægges ved brud på nogen af ​​vores fysiske, tekniske eller ledelsesmæssige garantier. Hvis du mener, at dine personlige data er kompromitteret, bedes du kontakte os som beskrevet i afsnittet "Sådan kontakter du os".

Hvis vi får kendskab til et brud på sikkerhedssystemer, informerer vi dig og myndighederne om forekomsten af ​​bruddet i overensstemmelse med gældende lovgivning.

14. Datalagring

Vi beholder kun de personoplysninger, der er indsamlet fra en bruger, så længe brugerens konto er aktiv eller på anden måde i en begrænset periode, så længe vi har brug for dem til at opfylde de formål, som vi oprindeligt har indsamlet dem til, unless ellers krævet ved lov. Vi opbevarer og bruger oplysninger efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler som følger:

  • indholdet af lukkede konti slettes inden for 24 måneder efter datoen for lukning
  • sikkerhedskopier opbevares i 12 måneder;
  • faktureringsoplysninger opbevares i en periode på 7 år fra deres levering til CollectiveRay i overensstemmelse med regnskabs- og skattelovgivningen
  • oplysninger om juridiske transaktioner mellem klient og CollectiveRay bevares i en periode på 10 år fra deres bestemmelse til CollectiveRay i overensstemmelse med den generelle forældelsesfrist for civile krav

15. Indstillinger

Selvom vi muligvis tillader dig at justere dine privatlivsindstillinger for at begrænse adgangen til visse personlige data, skal du være opmærksom på, at ingen sikkerhedsforanstaltninger er perfekte eller uigennemtrængelige. Vi er ikke ansvarlige for omgåelse af fortrolighedsindstillinger eller sikkerhedsforanstaltninger på Tjenesten. Derudover kan vi ikke kontrollere handlinger fra andre brugere, som du kan vælge at dele dine oplysninger med. Endvidere, selv efter at oplysninger, der er publiceret på tjenesten, er fjernet, kan cache- og arkiveringstjenester muligvis have gemt disse oplysninger, og andre brugere eller tredjeparter kan have kopieret eller gemt de tilgængelige oplysninger på tjenesten. Vi kan ikke og garanterer ikke, at oplysninger, du sender på eller sender til Tjenesten, ikke ses af uautoriserede personer.

16. Dataoverførsel

Vi overfører muligvis, behandler og gemmer personoplysninger, som vi indsamler gennem tjenesterne, i centraliserede databaser og med tjenesteudbydere i USA. USA har muligvis ikke den samme databeskyttelsesramme som det land, hvorfra du muligvis bruger tjenesterne. Når vi overfører personoplysninger til USA, beskytter vi dem som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Tjenesten er hostet i USA. Henvisningless af databasen, der hostes i USA, hvis du vælger at bruge tjenesten fra EU eller andre regioner i verden med love om dataindsamling og brug, der kan afvige fra amerikansk lov, skal du være opmærksom på, at du muligvis overfører din Kundedata og personlige data uden for disse regioner til USA til opbevaring og behandling af vores tjenesteudbydere, der er anført i CollectiveRay Servicebetingelser. Vi overholder GDPR -kravene, der giver tilstrækkelig beskyttelse til overførsel af personoplysninger fra Europa til USA. Vi kan også overføre dine data til USA, EØS eller andre lande eller regioner, som Europa -Kommissionen anser for at yde tilstrækkelig beskyttelse af personlige oplysninger data i forbindelse med lagring og behandling af data, opfyldelse af dine anmodninger og drift af tjenesten.

17. Dataansvarlig og databehandler

CollectiveRay ejer, kontrollerer eller dirigerer ikke brugen af ​​nogen af ​​de klientdata, der er gemt eller behandlet af en klient eller bruger via tjenesten. Kun kunden eller brugerne har ret til at få adgang til, hente og dirigere brugen af ​​sådanne klientdata. CollectiveRay er stort set uvidende om, hvad klientdata faktisk gemmes eller stilles til rådighed af en klient eller bruger til tjenesten og får ikke direkte adgang til sådanne klientdata, undtagen som godkendt af klienten, eller efter behov for at levere tjenester til klienten og dens brugere.

Fordi CollectiveRay ikke indsamler eller bestemmer brugen af ​​nogen personoplysninger indeholdt i klientdataene, og fordi det ikke bestemmer de formål, hvortil sådanne personoplysninger indsamles, midlerne til indsamling af sådanne personoplysninger eller anvendelsen af ​​sådanne personoplysninger, CollectiveRay handler ikke i egenskap af dataansvarlig i henhold til EU’s generelle databeskyttelsesforordning (forordning (EU) 2016/679, i det følgende ”GDPR”) og har ikke det tilhørende ansvar i henhold til GDPR. CollectiveRay bør kun betragtes som en processor på vegne af sine klienter og brugere som alle klientdata, der indeholder personoplysninger, der er underlagt kravene i GDPR. Undtagen som angivet i denne fortrolighedspolitik, CollectiveRay forårsager ikke uafhængigt, at klientdata, der indeholder personoplysninger, der er gemt i forbindelse med tjenesterne, overføres eller på anden måde gøres tilgængelige for tredjemand, undtagen for tredjeparts underleverandører, der kan behandle sådanne data på vegne af CollectiveRay i forbindelse med CollectiveRaylevering af tjenester til kunder. Sådanne handlinger udføres eller godkendes kun af den relevante klient eller bruger.

Kunden eller brugeren er den dataansvarlige i henhold til forordningen for alle kundedata, der indeholder personoplysninger, hvilket betyder, at en sådan part kontrollerer den måde, sådanne personoplysninger indsamles og bruges på, samt bestemmelse af formål og midler til behandlingen af ​​sådanne personoplysninger Data.

CollectiveRay er ikke ansvarlig for indholdet af de personlige data, der er indeholdt i kundedataene eller andre oplysninger, der er gemt på dets servere (eller dets underleverandørers servere) efter kundens eller brugerens skøn CollectiveRay ansvarlig for den måde, hvorpå Kunden eller Brugeren indsamler, håndterer videregivelse, distribuerer eller på anden måde behandler sådanne oplysninger.

18. Ændringer og opdateringer af denne politik

Besøg denne side med jævne mellemrum for at være opmærksom på eventuelle ændringer i denne politik, som vi muligvis opdaterer fra tid til anden. Hvis vi ændrer politikken, gør vi den tilgængelig via tjenesten og angiver datoen for den seneste revision og overholder gældende lovgivning. Din fortsatte brug af tjenesten, efter at den reviderede politik er trådt i kraft, indikerer, at du har læst, forstået og accepteret den aktuelle version af politikken.

19. Hvordan man kontakter os

Kontakt os med spørgsmål eller kommentarer til denne politik, dine personlige data, vores brugs- og videregivelsespraksis eller dit valg af samtykke via e-mail på Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se. Hvis du har bekymringer eller klager over denne politik eller dine personlige data, kan du kontakte CollectiveRay's databeskyttelsesrådgiver på e -mail på Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.

Hvis der er spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os ved hjælp af den tilgængelige kontaktformular.

 


Sidst redigeret den 2018-05-10 for overholdelse af GDPR

Om forfatteren
David Attard
Forfatter: David AttardInternet side: https://www.linkedin.com/in/dattard/
David har arbejdet i eller omkring online / digital industri i de sidste 18 år. Han har stor erfaring inden for software- og webdesignindustrien ved hjælp af WordPress, Joomla og nicher, der omgiver dem. Som digital konsulent er hans fokus på at hjælpe virksomheder med at få en konkurrencemæssig fordel ved hjælp af en kombination af deres hjemmeside og digitale platforme, der er tilgængelige i dag.

En ting mere... Vidste du, at folk, der deler nyttige ting som dette indlæg, også ser FANTASTISKE ud? ;-)
Vær venlig forlade a nyttigt kommenter med dine tanker, så del dette på din Facebook-gruppe (r), der ville finde det nyttigt, og lad os høste fordelene sammen. Tak fordi du delte og var god!

Afsløring: Denne side kan indeholde links til eksterne websteder for produkter, som vi elsker og helhjertet anbefaler. Hvis du køber produkter, vi foreslår, tjener vi muligvis et henvisningsgebyr. Sådanne gebyrer påvirker ikke vores anbefalinger, og vi accepterer ikke betalinger for positive anmeldelser.
 

 

Bedst bedømte caching-plugin

Gør dit websted hurtigere 

Trin for trin-gratis e-mail-kursus, hvordan du får dit websted til at indlæse less end 1 sekund  

 

Hvem er vi?

CollectiveRay drives af David Attard - arbejder i og omkring webdesign -nichen i mere end 12 år, og vi giver tips til mennesker, der arbejder med og på websteder. Vi driver også DronesBuy.net - et websted for drone -amatører.

David attard

 

 

Forfatter (e) Fremhævet den:  Inc Magazine-logo   Sitepoint-logo   CSS Tricks-logo    webdesignerdepot logo   WPMU DEV-logo   og mange flere ...