CollectiveRaytietosuojakäytäntö - Kuinka käytämme tietojasi

 

CollectiveRay.com - Tietosuojakäytäntö

Tervetuloa ja kiitos mielenkiinnostasi CollectiveRay ( 'CollectiveRay"," Me "tai" me "), verkkosivustomme osoitteessa https: // www.collectiveray.com ("Sivusto") ja kaikki siihen liittyvät verkkosivustot, ohjelmistosovellukset, ohjelmistot palveluna, mobiilisovellukset (mukaan lukien tablet -sovellukset) ja muut tarjoamamme palvelut, joissa näkyy linkki tähän tietosuojakäytäntöön, ja kaikki muu yksityishenkilöiden kanssa tapahtuva viestintä kirjallisin tai suullisin keinoin, kuten sähköpostitse tai puhelimitse (yhdessä, yhdessä Sivuston kanssa, "Palvelumme").

Tämä tietosuojakäytäntö (”käytäntö”) kuvaa tietoja, joita keräämme Palvelussa tai sen kautta, kuinka käytämme ja luovutamme tällaisia ​​tietoja, sekä toimenpiteitä, jotka teemme näiden tietojen suojaamiseksi. Käymällä Sivustolla tai ostamalla tai käyttämällä Palvelua hyväksyt tässä käytännössä kuvatut tietosuojakäytännöt.

Tämä käytäntö on sisällytetty, ja sitä sovelletaan CollectiveRay Käyttöehdot. Isolla alkukirjaimella käytetyillä termeillä, joita ei ole määritelty tässä käytännössä, on niissä annettu merkitys CollectiveRay Käyttöehdot.

Määritelmät

"Asiakas" tarkoittaa asiakasta tai rekisteröitynyttä käyttäjää CollectiveRay verkkosivuilla.

"Asiakastiedot" tarkoittaa henkilötietoja, raportteja, osoitteita ja muita sähköisessä muodossa olevia tiedostoja, kansioita tai asiakirjoja, jotka Palvelun Käyttäjä tallentaa Palveluun.

"Henkilökohtaiset tiedot" tarkoittaa mitä tahansa tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevaa tietoa.

"Julkinen paikka" tarkoittaa Sivuston aluetta, johon käyttäjät ja vierailijat voivat päästä ilman kirjautumista.

"Kielletty alue" tarkoittaa sivuston aluetta, johon vain käyttäjät voivat päästä ja johon pääsy edellyttää kirjautumista.

"Käyttäjä" tarkoittaa asiakkaan työntekijää, edustajaa tai edustajaa, joka ensisijaisesti käyttää Sivuston rajoitettuja alueita pääsemään Palveluun tällaisessa ominaisuudessa.

"Vierailija" tarkoittaa muuta henkilöä kuin Käyttäjää, joka käyttää julkista aluetta, mutta jolla ei ole pääsyä Sivuston tai Palvelun rajoitettuihin alueisiin.

2. Palvelusta keräämämme tiedot:

Keräämme erityyppisiä tietoja palvelusta tai sen kautta. Oikeudelliset perusteet CollectiveRayHenkilötietojen käsittely on ensisijaisesti sitä, että käsittely on tarpeen palvelun tarjoamiseksi CollectiveRaykäyttöehdot ja että käsittely suoritetaan maassa CollectiveRayoikeutetut edut, joita selitetään tarkemmin tämän käytännön osiossa ”Kuinka käytämme keräämiämme tietoja”. Voimme myös käsitellä tietoja suostumuksellasi ja pyytää sitä tarvittaessa.

2.1 Käyttäjän antamat tiedot. Kun käytät Palvelua käyttäjänä tai vierailijana, voit tarjota, ja voimme kerätä henkilötietoja. Esimerkkejä henkilötiedoista ovat nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, matkapuhelinnumero ja muut tarvittaessa tiedot. Henkilötiedot sisältävät myös muita tietoja, kuten maantieteellisen alueen tai mieltymykset, kun tällaiset tiedot linkitetään tietoihin, jotka tunnistavat tietyn henkilön. Voit toimittaa meille henkilötietoja palvelussa eri tavoin. Esimerkiksi kun rekisteröidyt tilille, käytä palvelua, postita asiakastiedot, ole vuorovaikutuksessa muiden palvelun käyttäjien kanssa viestintä- tai viestintäominaisuuksien avulla tai lähetä meille asiakaspalveluun liittyviä pyyntöjä.

2.2 Asiakkaiden keräämät tiedot. Asiakas tai käyttäjä voi tallentaa tai ladata palvelun asiakastietoja. CollectiveRay sillä ei ole suoraa yhteyttä henkilöihin, joiden henkilötietoja se isännöi osana asiakastietoja. Jokainen asiakas on velvollinen ilmoittamaan asiakkailleen ja kolmansille osapuolille, mihin tarkoitukseen asiakas kerää henkilötietojaan ja miten näitä henkilötietoja käsitellään palvelussa tai sen kautta osana asiakastietoja.

2.3 Automaattisesti kerätyt tiedot. Kun Käyttäjä tai Vierailija käyttää Palvelua, voimme automaattisesti tallentaa tiettyjä tietoja Käyttäjän tai Vieraan laitteesta käyttämällä erityyppistä tekniikkaa, mukaan lukien evästeet, "selkeät gifit" tai "verkkojäljitteet". Nämä "automaattisesti kerätyt" tiedot voivat sisältää IP-osoitteen tai muun laitteen osoitteen tai tunnuksen, verkkoselaimen ja / tai laitetyypin, verkkosivut tai sivustot, joilla vierailtiin juuri ennen Palvelun käyttöä tai heti sen jälkeen, sivut tai muuta sisältöä, jota Käyttäjä tai Vierailija tarkastelee tai olla vuorovaikutuksessa Palvelun kanssa, ja vierailun, Palvelun käytön tai käytön päivämäärät ja kellonajat. Voimme myös käyttää näitä tekniikoita keräämään tietoja kävijän tai käyttäjän vuorovaikutuksesta sähköpostiviestien kanssa, esimerkiksi siitä, avaaako kävijä tai käyttäjä viestin, napsauttaa sitä vai välittääkö se edelleen. Nämä tiedot kerätään kaikilta käyttäjiltä ja vierailijoilta.

2.4 Integroidut palvelut. Sinulle voidaan antaa mahdollisuus käyttää Palvelua tai rekisteröityä siihen käyttämällä käyttäjänimeäsi ja salasanojasi tietyille kolmansien osapuolten tarjoamille palveluille (kukin, "Integroitu palvelu"), kuten Google-tilisi avulla, tai muutoin on mahdollisuus valtuuttaa integroitu palvelu toimittamaan henkilötietoja tai muita tietoja meille. Valtuuttamalla meidät muodostamaan yhteyden integroituun palveluun, valtuutat meidät käyttämään ja tallentamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, nykyisen kaupungin, profiilikuvan URL-osoitteen ja muita tietoja, jotka integroitu palvelu tarjoaa meille. ja käyttää ja julkistaa sitä tämän käytännön mukaisesti. Tarkista jokaisen integroidun palvelun tietosuoja-asetukset, jotta ymmärrät, mitä tietoja integroitu palvelu tarjoaa meille, ja tee tarvittavat muutokset. Ole hyvä ja tarkista jokaisen integroidun palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt huolellisesti ennen niiden palvelujen käyttöä ja yhteyden muodostamista Palveluumme.

2.5 Tiedot muista lähteistä. Voimme hankkia tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, kolmansilta osapuolilta ja muista lähteistä kuin Palvelusta, kuten kumppaneiltamme, mainostajilta, luottoluokituslaitoksilta ja integroiduista palveluista. Jos yhdistämme tai yhdistämme muista lähteistä peräisin olevia tietoja Palvelun kautta keräämiemme henkilötietoihin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina tämän käytännön mukaisesti.

3. Kuinka käytämme keräämäämme tietoja

Käytämme keräämiämme tietoja eri tavoin Palvelun tarjoamiseen ja liiketoiminnan harjoittamiseen, mukaan lukien seuraavat:

3.1 Toiminnot

Käytämme muuta tietoa kuin Asiakastietoja palvelun kaikkien ominaisuuksien hallintaan, ylläpitoon, parantamiseen ja tarjoamiseen, pyytämiesi palveluiden ja tietojen tarjoamiseen, kommentteihin ja kysymyksiin vastaamiseen ja tuen tarjoamiseen Palvelun käyttäjille. Käsittelemme asiakastietoja vain sovellettavan asiakkaan tai käyttäjän antamien ohjeiden mukaisesti.

KOSKAAN parannuksia

Käytämme tietoja ymmärtääksemme ja analysoidaksemme kävijöidemme ja käyttäjiemme käyttötrendejä ja -asetuksia, parantaaksemme palvelua ja kehittääksemme uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja. Jos tämä tarkoitus vaatii CollectiveRay käsitellä asiakastietoja, tietoja käytetään vain nimettömänä tai kootussa muodossa.

3.3-viestintä

Voimme käyttää kävijän tai käyttäjän sähköpostiosoitetta tai muuta tietoa kuin asiakastiedot ottaaksemme yhteyttä kyseiseen kävijään tai käyttäjään (i) hallinnollisiin tarkoituksiin, kuten asiakaspalveluun, immateriaalioikeuksien loukkausten, yksityisyyden suojaoikeuksien loukkausten tai kunnianloukkausongelmien ratkaisemiseksi. Palveluun lähetetyt Asiakastiedot tai Henkilötiedot tai (ii) päivitykset kampanjoihin ja tapahtumiin, jotka liittyvät meidän ja kolmansien osapuolten tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta alla kohdassa "Valintasi" kuvatulla tavalla.

3.4 Evästeet ja seurantatekniikat

Käytämme automaattisesti kerättyjä tietoja ja muita Palvelusta evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla kerättyjä tietoja (i) Palvelumme yksilöimiseksi, kuten käyttäjän tai vierailijan tietojen muistamiseksi, jotta käyttäjän tai kävijän ei tarvitse kirjoittaa niitä uudelleen vierailulla tai seuraavilla vierailuilla; (ii) tarjota räätälöityjä mainoksia, sisältöä ja tietoja; (iii) seuraa ja analysoi palvelun ja kolmannen osapuolen markkinointitoiminnan tehokkuutta; (iv) seurata sivuston käyttötilastoja, kuten kävijöiden kokonaismäärää ja katsottuja sivuja; ja (v) seuraamaan merkintöjäsi, lähetyksiäsi ja tilaasi kaikissa palvelun tarjouksissa tai muissa toiminnoissa. Voit saada lisätietoja evästeistä käymällä https://www.allaboutcookies.org.

3.5 Analyysi

Käytämme Google Analyticsia mittaamaan ja arvioimaan sivuston julkisen alueen käyttöoikeuksia ja liikennettä sekä luomaan käyttäjien navigointiraportteja sivuston järjestelmänvalvojille. Google toimii meistä riippumattomasti ja sillä on oma tietosuojakäytäntönsä, jonka suosittelemme tarkkaan. Google voi käyttää Google Analyticsin kautta kerättyjä tietoja arvioidakseen käyttäjien ja vierailijoiden toimintaa sivustollamme. Katso lisätietoja Google Analyticsin tietosuoja ja tietojen jakaminen.

Suoritamme toimenpiteitä Google Analyticsin avulla kerättyjen teknisten tietojen suojaamiseksi. Kerättyjä tietoja käytetään vain tietotarpeella teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, sivuston hallinnoimiseksi ja kävijän mieltymysten tunnistamiseksi. mutta tässä tapauksessa tiedot ovat tunnistamattomassa muodossa. Emme käytä mitään näistä tiedoista kävijöiden tai käyttäjien tunnistamiseksi.

4. Kenelle luovutamme tietoja

Ellei tässä käytännössä kuvattu, emme paljasta tarkoituksella Henkilötietoja tai Asiakkaan tietoja, joita keräämme tai säilytämme Palvelussa, kolmansille osapuolille ilman sovellettavan kävijän, käyttäjän tai asiakkaan suostumusta. Voimme luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille, jos suostut siihen, että teemme niin, sekä seuraavissa olosuhteissa:

4.1 Rajoittamaton tieto

Kaikki tiedot, jotka haluat vapaaehtoisesti sisällyttää palvelun julkiseen alueeseen, kuten julkinen profiilisivu, ovat kaikkien kävijöiden tai käyttäjien käytettävissä, joilla on pääsy kyseiseen sisältöön.

4.2 Palveluntarjoajat

Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka tarjoavat verkkosivustoja, sovelluskehitystä, isännöintiä, markkinointia, sähköpostiviestintää, ylläpitoa ja muita palveluita meille. Näillä kolmansilla osapuolilla voi olla pääsy henkilötietoihin tai asiakastietoihin tai niitä voidaan käsitellä osana palvelujen tarjoamista meille. Rajoitamme näille palveluntarjoajille annetut tiedot vain siihen, mikä on kohtuudella tarpeen heidän tehtäviensä suorittamiseksi, ja heidän kanssaan tekemämme sopimukset edellyttävät heiltä tällaisten tietojen luottamuksellisuuden säilyttämistä.

4.3 Ei-tunnistettavissa olevat tiedot

Voimme saattaa tietyt automaattisesti kerätyt, kootut tai muuten henkilökohtaisesti tunnistamattomat tiedot kolmansien saataville eri tarkoituksiin, mukaan lukien (i) erilaisten raportointivelvoitteiden noudattaminen; (ii) liike- tai markkinointitarkoituksiin; tai (iii) auttaa tällaisia ​​osapuolia ymmärtämään asiakkaidemme, käyttäjien ja kävijöiden kiinnostuksen kohteita, tapoja ja tiettyjen palvelun kautta saatavien ohjelmien, sisällön, palvelujen ja / tai toimintojen käyttötapoja.

4.4 Lainvalvonta, oikeudellinen prosessi ja noudattaminen

Voimme luovuttaa henkilötietoja tai muita tietoja, jos niin vaaditaan laissa tai hyvässä uskossa, että tällainen toiminta on tarpeen sovellettavien lakien noudattamiseksi, vastauksena fyysisesti pätevään oikeuden määräykseen, oikeudelliseen tai muuhun hallituksen haasteeseen tai määräykseen, tai muuten tehdä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion virastojen kanssa.

Pidätämme myös oikeuden paljastaa henkilötietoja tai muita tietoja, jotka uskomme hyvässä uskossa olevan tarkoituksenmukaisia ​​tai välttämättömiä (i) varotoimille vastuun varalta, (ii) suojellaksemme itseämme tai muita vilpilliseltä, väärinkäytöltä tai laittomalta käytöltä tai toiminnalta (iii) tutkia ja puolustaa itseämme kolmansien osapuolten vaatimuksilta tai väitteiltä, ​​(iv) suojata palvelun ja kaikkien palvelun saataville saattamiseen käytettyjen tilojen tai laitteiden turvallisuutta tai eheyttä tai (v) suojata omaisuuttamme tai muita laillisia oikeuksia, panna täytäntöön sopimuksiamme tai suojata muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

4.5 Omistuksen muutos

Tietoja käyttäjistä ja vierailijoista, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan paljastaa ja muutoin siirtää hankkijalle, seuraajalle tai siirronsaajalle osana sulautumista, yritysostoa, velkarahoitusta, omaisuuden myyntiä tai vastaavaa liiketointa sekä tapauksen yhteydessä. maksukyvyttömyys, konkurssi tai konkurssipesä, jossa tietoja siirretään yhdelle tai useammalle kolmannelle osapuolelle yhtenä liiketoiminnan omaisuutena ja vain, jos käyttäjä- tai vierailijatietojen vastaanottaja sitoutuu noudattamaan tietosuojakäytäntöä, jonka ehdot ovat olennaisesti yhdenmukaisia ​​tämän tietosuojakäytännön kanssa.

Asiakastiedot voidaan siirtää fyysisesti tai elektronisesti hankkijalle, seuraajalle tai siirronsaajalle osana sulautumista, yritysostoa, velkarahoitusta, omaisuuden myyntiä tai vastaavaa liiketointa sekä maksukyvyttömyyden, konkurssin tai yrityskaupan yhteydessä mitkä tiedot siirretään yhdelle tai useammalle kolmannelle osapuolelle yhtenä liiketoimintamme omaisuudesta ainoana tarkoituksena jatkaa Palvelun toimintaa ja vain, jos Asiakastietojen vastaanottaja sitoutuu noudattamaan tietosuojakäytäntöä, jonka ehdot ovat olennaisesti yhdenmukaisia ​​tämän kanssa Tietosuojakäytäntö.

5. Valintasi

5.1 Pääsy, korjaus, poisto

Kunnioitamme yksityisyyden suojaasi ja tarjoamme sinulle kohtuullisen pääsyn henkilötietoihin, jotka olet saattanut antaa Palveluiden avulla. Jos haluat käyttää muita henkilötietoja, joita pidämme sinusta, tai pyytää meitä poistamaan tai siirtämään kaikkia sinua koskevia tietoja, jotka olemme saaneet integroidulta palvelulta, voit ottaa meihin yhteyttä kohdassa "Kuinka ottaa yhteyttä" Me ”-osio. Pyynnöstäsi meillä on viittauksia sinuun poistettu tai estetty tietokannastamme.

Voit päivittää, korjata tai poistaa profiilisi tietoja ja asetuksia milloin tahansa siirtymällä Profiilin asetussivulle Palvelussa. Huomaa, että vaikka tekemäsi muutokset näkyvät aktiivisissa käyttäjätietokannoissa välittömästi tai kohtuullisen ajan kuluessa, voimme säilyttää kaikki lähettämäsi tiedot varmuuskopiointia, arkistointia, petosten ja väärinkäytösten estämistä, analytiikkaa, lakisääteisten velvoitteiden täyttämistä tai jos uskomme muuten kohtuudella, että meillä on perusteltu syy siihen.

Voit kieltäytyä jakamasta tiettyjä henkilötietoja kanssamme, jolloin emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle joitain Palvelun ominaisuuksia ja toimintoja.

Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä oikeutetuista syistä, ellei sovellettava laki toisin salli. Jos uskot, että sovellettavien tietosuojalakien antamaa oikeutta yksityisyyteesi on loukattu, ota yhteyttä CollectiveRaytietosuojavastaava osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille.

Tätä säännöstä ei sovelleta henkilötietoihin, jotka ovat osa asiakastietoja. Tässä tapauksessa asiakastietojen hallintaan sovelletaan asiakkaan omaa tietosuojakäytäntöä, ja kaikki pyynnöt saada tietoja, oikaista tai poistaa ne on tehtävä asiakkaalle, joka on vastuussa tällaisten tietojen lataamisesta ja tallentamisesta Palveluun.

5.2 Navigointitiedot

Voit kieltäytyä keräämästä navigointitietoja Google Analyticsin vierailustasi sivustolla käyttämällä Google Analyticsin käytöstäpoistotoiminto.

5.3 Kaupallisesta viestinnästä luopuminen

Jos saat meiltä kaupallisia sähköpostiviestejä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa seuraamalla sähköpostissa olevia ohjeita tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen "Kuinka ottaa yhteyttä" -osassa.

Käyttäjät voivat tarkastella ja muokata asetuksia, jotka liittyvät meiltä saamiesi markkinointiviestintöjen luonteeseen ja tiheyteen, käyttämällä lähettämiemme sähköpostien alaosassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä.

Huomaa, että jos kieltäydyt meiltä saamasta kaupallista sähköpostia tai muulla tavoin muokkaat meiltä saamiesi mainosviestien luonnetta tai tiheyttä, pyynnön käsittely voi viedä jopa kymmenen (10) arkipäivää. Lisäksi, vaikka olisit kieltäytynyt saamasta kaupallisia viestejä meiltä, ​​jatkat meiltä palvelun hallinnollisten viestien vastaanottamista.

CollectiveRay sillä ei ole suoraa yhteyttä asiakkaan asiakkaisiin tai kolmanteen osapuoleen, jonka henkilötietoja se voi käsitellä asiakkaan puolesta. Henkilön, joka hakee käyttöoikeutta tai joka yrittää korjata, muuttaa, poistaa virheellisiä tietoja tai peruuttaa suostumuksensa yhteydenottoon, tulee ohjata kyselynsä asiakkaalle tai käyttäjälle, jonka kanssa he ovat suoraan yhteydessä. Jos asiakas pyytää CollectiveRay poistamaan tiedot, vastaamme pyyntöösi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa. Poistamme, muutamme tai estämme tallentamiemme henkilötietojen käytön vain, jos saamme kirjallisen pyynnön tällaisilta henkilötiedoilta vastaavalta asiakkaalta.less meillä on laillinen oikeus säilyttää tällaisia ​​henkilötietoja. Varaamme oikeuden säilyttää kopio tällaisista tiedoista arkistointitarkoituksiin tai puolustaa oikeuksiamme oikeudenkäynneissä. Kaikkiin tällaisiin asiakastietoja koskeviin pyyntöihin on vastattava ”Kuinka ottaa meihin yhteyttä” -osion mukaisesti, ja niiden on sisällettävä riittävästi tietoja CollectiveRay tunnistamaan asiakkaan tai sen asiakkaan tai kolmannen osapuolen ja poistettavat tai muutettavat tiedot.

6. Kolmannen osapuolen palvelut

Palvelu voi sisältää ominaisuuksia tai linkkejä kolmansien osapuolten tarjoamiin verkkosivustoihin ja palveluihin. Kaikki kolmannen osapuolen sivustoilla tai palveluissa antamasi tiedot toimitetaan suoraan tällaisten palvelujen operaattoreille, ja niihin sovelletaan mahdollisia operaattoreiden yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia käytäntöjä, vaikka niitä käytettäisiin Palvelun kautta. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen tai palveluiden sisällöstä tai yksityisyydensuoja- ja tietoturvakäytännöistä ja käytännöistä, joihin linkkejä tai pääsyä tarjotaan Palvelun kautta. Kehotamme sinua tutustumaan kolmansien osapuolten tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöihin ennen kuin annat heille tietoja.

7. Yksityisyyden suoja

CollectiveRay täyttää EU: n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -kehyksen, jonka Yhdysvaltojen kauppaministeriö on määrittänyt Euroopan unionista Yhdysvaltoihin siirrettyjen henkilötietojen keräämisestä, käytöstä ja säilyttämisestä.  

Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti CollectiveRay sitoutuu ratkaisemaan valitukset, jotka koskevat henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä. EU -henkilöiden, joilla on kysyttävää tai valituksia Privacy Shield -käytännöstämme, tulee ottaa ensin yhteyttä CollectiveRaytietosuojavastaava osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen..

Tietyissä olosuhteissa, kuvataan tarkemmin Privacy Shield -sivustolla osoitteessa https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint, voit vedota sitovaan välimiesmenettelyyn, kun muut riitojenratkaisumenettelyt on käytetty loppuun.

CollectiveRay on noudatettava Privacy Shield -periaatteita kaikessa henkilötietojen siirrossa EU: sta, mukaan lukien säännökset siirron jatkamisesta.

8. Kalifornian yksityisyydensuojasi

Emme jaa mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin siinä määrin kuin Kalifornian laki kieltää. Jos käytäntömme muuttuvat, teemme sen sovellettavien lakien mukaisesti ja mukautamme tämän käytännön vastaamaan sitä.

9. Kiinnostukseen perustuva mainonta

Aihepiiriin perustuva mainonta on tietojen kerääminen eri lähteistä ja eri alustoilla yksilön mieltymysten tai kiinnostuksen ennustamiseksi ja mainostamiseksi hänen oletetunsa perusteella yksilölle tai hänen tietokoneelleen, älypuhelimelleen tai tablet-laitteelleen. etusija tai kiinnostus, joka johtuu siitä henkilöstä tai muista, joilla voi olla samanlainen profiili tai samankaltaiset edut, liittyvien tietojen keräämisestä.

Työskentelemme useiden kolmansien osapuolten kanssa yrittääksemme ymmärtää niiden henkilöiden profiileja, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita CollectiveRay tuotteita tai palveluita, jotta voimme lähettää heille mainossähköposteja tai näyttää mainoksia heille muiden yhteisöjen verkkosivustoilla ja mobiilisovelluksissa.

Näitä kolmansia osapuolia ovat: (a) mainosverkot, jotka keräävät tietoja henkilön kiinnostuksen kohteista, kun kyseinen henkilö katsoo tai on vuorovaikutuksessa jonkin mainoksensa kanssa; (2) attribuutiokumppanit, jotka mittaavat tiettyjen mainosten tehokkuutta; ja (3) liikekumppanit, jotka keräävät tietoja, kun henkilö katsoo tai on vuorovaikutuksessa jonkin mainoksensa kanssa.

Keräämme yhteistyössä näiden kolmansien osapuolten kanssa tietoja asiakkaistamme, mahdollisista asiakkaistamme ja muista henkilöistämme ajan mittaan ja eri alustoilla, kun he käyttävät näitä alustoja tai ovat vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Yksityishenkilöt voivat lähettää tietoja suoraan Sivustoillamme tai kolmansien osapuolten ylläpitämillä alustoilla tai olemalla vuorovaikutuksessa kanssamme, mainoksemme tai meiltä tai kolmansilta osapuolilta saamamme sähköpostit. Voimme käyttää tähän tarkoitukseen yleisesti käytettyjä erikoistyökaluja, kuten evästeitä, majakoita, pikseleitä, tunnisteita, mobiilimainostunnuksia, flash-evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Meillä voi olla pääsy liikekumppaneidemme keräämien tietojen tietokantoihin.

Meidän tai kolmannen osapuolen keräämien tietojen avulla voimme oppia, mitkä ostot henkilö on tehnyt, mitä mainoksia tai sisältöä hän näkee, minkä mainoksia tai linkkejä henkilö napsauttaa, ja muut toimet, jotka henkilö tekee sivustoillamme tai vastauksena meidän sähköpostit, tai kun vierailet tai käytät kolmansien osapuolten alustoja.

Me tai kolmannet osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, käytämme kerättyjä tietoja yllä kuvatulla tavalla ymmärtääksemme asiakkaidemme, Sivuston vierailijoiden ja muiden eri toimintojen ja käyttäytymisen. Me tai nämä kolmannet osapuolet teemme tämän monista syistä, mukaan lukien: tunnistaaksemme uusia tai aikaisempia kävijöitä Sivustoillamme; esittelemään henkilökohtaisempaa sisältöä; tarjota hyödyllisempiä ja osuvampia mainoksia - esimerkiksi jos tiedämme, mitä mainoksia sinulle näytetään, voimme yrittää olla näyttämättä samoja mainoksia toistuvasti; tunnistamaan kävijöitä eri laitteilla, myyntikanavilla, kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja sivustoissa tai näyttämään tai lähettämään räätälöityjä tai kohdistettuja mainoksia ja muuta mukautettua sisältöä, joka on keskittynyt paremmin henkilön havaittuun kiinnostukseen tuotteitamme tai palveluitamme vastaavia kuin tarjoamamme tuotteet.

Aihepiiriin perustuvia mainoksiamme voidaan näyttää sinulle sähköpostitse tai kolmansien osapuolten alustoilla. Voimme näyttää näitä mainoksia tuotteistamme tai palveluistamme tai lähettää kaupallista viestintää suoraan itse tai näiden kolmansien osapuolten kautta.

Vierailijat voivat kieltäytyä saamasta kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mainosverkostoista, jotka voidaan toimittaa heille alustallamme ja muilla verkkosivustoilla vierailemalla seuraavilla verkkosivustoilla: https://www.aboutads.info/consumers, Ja https://www.networkadvertising.org. Nämä ominaisuudet valitsevat kävijän monista - mutta eivät kaikista - kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainostoimista, joihin me tai kolmannet osapuolet osallistuvat.

10. Älä seuraa käytäntöä

Kalifornian lakien mukaan verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on ilmoitettava, miten he reagoivat Älä seuraa -signaaliin. Joissakin selaimissa on ”Älä seuraa” -ominaisuuksia. Suurin osa näistä ominaisuuksista, kun ne ovat päällä, lähettävät signaalin tai mieltymykset verkkosivustolle tai online-palvelulle, jolla käyttäjä vierailee, mikä osoittaa, että käyttäjä ei halua seurantaa. Koska Do Not Track -signaalien tulkinnasta ei ole vielä yleistä käsitystä, emme tällä hetkellä vastaa Do Not Track -signaaleihin. Työskentelemme edelleen online-alan kanssa määrittelemällä yhteinen käsitys siitä, miten Älä seuraa signaaleja.

Sillä välin voit kieltäytyä vastaanottamasta kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa mainosverkostoista, joita voidaan toimittaa foorumillamme ja muilla verkkosivustoilla, käymällä seuraavilla verkkosivustoilla. Jos haluat kieltäytyä tästä online-käyttäytymismainonnasta, käy seuraavilla sivustoilla: https://www.aboutads.info/consumers että https://www.networkadvertising.org.

Tämä estää sinua monista - mutta ei kaikista - kiinnostuksen kohteisiin perustuvista mainostoimista, joihin me tai kolmannet osapuolet osallistuvat. Valintasi voivat olla selain- ja laitekohtaisia. Jos poistat evästeesi tai käytät eri selainta tai eri tietokonetta tai laitetta, sinun on ehkä päivitettävä kieltäytymisvaihtoehtosi. Muut kolmannen osapuolen sivustot tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia sivustoillaan, joita sinun on hallittava kyseisen sivuston asetuksilla. Jos esimerkiksi haluat kieltää Googlen käyttämästä verkkokäyttäytymistäsi mainostarkoituksissa, käy Googlen mainosasetussivulla.

11. Kolmannen osapuolen evästeet

Kalifornian lakien mukaan verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on ilmoitettava, voivatko muut kolmannet osapuolet kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja yksilön online-toiminnasta heidän sivustoltaan tai palvelustaan. Sallimme kolmansien osapuolten, joiden kanssa meillä on erillinen sopimus, käyttää evästeitä ja muita tekniikoita keräämään tietoja sivuston käytöstä. Näitä kolmansia osapuolia ovat (1) liikekumppanit, jotka keräävät tietoja, kun katsot tai olet vuorovaikutuksessa yhden heidän mainoksensa kanssa Sivustolla; ja (2) mainosverkostot, jotka keräävät tietoja kiinnostuksistasi, kun katsot tai olet vuorovaikutuksessa jonkin heidän mainoksensa kanssa.

Näiden kolmansien osapuolten keräämiä tietoja käytetään ennusteiden tekemiseen kiinnostuksistasi tai mieltymyksistäsi, jotta he voivat näyttää mainoksia tai myynninedistämismateriaalia tällä sivustolla ja muilla Internetin sivustoilla räätälöityinä sinun ilmeisiin etuihisi.

Liikekumppaneilla ja mainosverkostoilla, jotka palvelevat kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa, on rajoitettu pääsy pieneen määrään tietoja profiilistasi ja laitteestasi, mikä on välttämätöntä, jotta voimme näyttää sinulle ilmeisiin kiinnostuksiisi räätälöityjä mainoksia. On mahdollista, että he voivat käyttää tätä pientä määrää tietoja muilla sivustoilla tai palveluissa.

Emme jaa näiden kolmansien osapuolten kanssa tietoja, jotka tunnistaisivat sinut helposti (kuten sähköpostiosoite); Näillä kolmansilla osapuolilla voi kuitenkin olla pääsy laitteesi tietoihin (kuten IP- tai MAC-osoite). Meillä ei ole pääsyä tekniikkaan eikä hallita tekniikoita, joita nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää kerätäkseen tietoja kiinnostuksistasi, ja näiden kolmansien osapuolten tietokäytännöt eivät kuulu tämän tietosuojailmoituksen piiriin. Meillä ei ole määräysvaltaa näihin kolmansiin osapuoliin, paitsi mitä tässä asiakirjassa on mainittu.

11.1 Sivustossa käytetään seuraavia evästetyyppejä:
  • ehdottoman välttämättömät / välttämättömät evästeet - Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit liikkua verkkosivustolla ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten pääsyä verkkosivuston suojatuille alueille. Ilman näitä evästeitä et voi tarjota pyytämiäsi palveluita. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka tunnistavat kävijän.
  • suorituskykyevästeet - Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi millä sivuilla kävijät käyvät useimmin, ja jos he saavat virheilmoituksia verkkosivuilta. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka tunnistavat kävijän. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot on koottu ja siten anonyymi. Sitä käytetään vain verkkosivuston toiminnan parantamiseen.
  • toiminnallisuusevästeet - Nämä evästeet antavat verkkosivuston muistaa tekemäsi valinnat (kuten käyttäjänimesi, kielesi tai alueesi, jolla olet) ja tarjoavat parannettuja, henkilökohtaisempia ominaisuuksia. Esimerkiksi verkkosivusto voi pystyä tarjoamaan sinulle paikallisia säätietoja tai liikennetiedotteita tallentamalla evästeeseen alueen, jolla olet tällä hetkellä. Näitä evästeitä voidaan käyttää myös muistamaan tekemäsi muutokset tekstin kokoon, kirjasimiin ja muihin mukautettaviin verkkosivujen osiin. Niitä voidaan käyttää myös pyytämiesi palveluiden tarjoamiseen, kuten videon katseluun tai blogin kommentointiin. Tiedot, joita nämä evästeet keräävät, voivat olla nimettömiä, eivätkä ne voi seurata selaamistasi muilla verkkosivustoilla.
  • käyttäytymiskohtaiset mainosevästeet - Näitä evästeitä käytetään mainosten näyttämiseen, jotka ovat sinulle ja sinun etujesi kannalta tärkeämpiä. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainoksen näyttökertojen määrää ja auttamaan mittaamaan mainoskampanjoiden tehokkuutta. Ne sijoittuvat yleensä mainosverkostoissa verkkosivuston ylläpitäjän luvalla. He muistavat, että olet käynyt verkkosivustolla ja nämä tiedot jaetaan muille organisaatioille, kuten mainostajille. Melko usein kohdistus- tai mainosevästeet linkitetään toisen organisaation tarjoamaan sivuston toimintaan.

12. Alaikäiset ja lasten yksityisyys

Pienten lasten yksityisyyden suojaaminen on erityisen tärkeää. Palvelumme ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille lapsille, emmekä kerää tietoisesti henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta ilman vanhempien suostumusta. Jos olet alle 18-vuotias, älä käytä tai käytä Palvelua milloin tahansa tai millään tavalla. Jos saamme tietää, että Palvelussa on kerätty henkilötietoja alle 18-vuotiailta ilman todistettavaa vanhempien suostumusta, ryhdymme asianmukaisiin toimiin näiden tietojen poistamiseksi. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja huomaat, että alle 18-vuotias lapsesi on hankkinut tilin Palvelussa, voit ilmoittaa meille osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen. ja pyytää poistamaan kyseisen lapsen henkilötiedot järjestelmistämme.

Palvelua ei ole tarkoitettu alaikäisten käyttöön, eikä sitä ole tarkoitettu sisällön julkaisemiseen julkisesti tai ystävien kanssa jakamista varten. Siltä osin kuin alaikäinen on lähettänyt tällaista sisältöä Palveluun, alaikäisellä on oikeus pyytää tämän sisällön poistamista tai poistamista käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja poistamis- tai poistovaihtoehtoja. Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta, ota meihin yhteyttä kohdassa "Kuinka ottaa yhteyttä". Huomaa, että vaikka tarjoamme tämän poistotoiminnon, sisällön poistaminen ei välttämättä takaa sisällön tai tiedon täydellistä tai kattavaa poistamista.

13. Tietoturva

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille toimitettuja tietoja sekä lähetyksen aikana että sen saatuamme. Ylläpidämme asianmukaisia ​​hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, luvattomalta muutokselta, luvattomalta paljastamiselta tai pääsyltä, väärinkäytöltä ja muulta laittomalta käsittelymuodolta hallussamme olevista henkilötiedoista. Tähän sisältyvät esimerkiksi palomuurit, salasanasuojaus ja muut pääsy- ja todennusvalvonnat. Käytämme SSL-tekniikkaa tietojen salaamiseen julkisen Internetin kautta tapahtuvan lähetyksen aikana, ja käytämme myös sovellustason turvaominaisuuksia anonymisoimaan henkilötietoja edelleen.

Mikään tiedonsiirtomenetelmä Internetissä tai sähköinen tallennusmenetelmä ei kuitenkaan ole 100% turvallista. Emme voi taata tai taata minkä tahansa meille lähettämiesi tai Palvelussa tallentamiesi tietojen turvallisuutta, ja teet sen omalla vastuullasi. Emme myöskään voi taata, että tällaisia ​​tietoja ei saa käyttää, paljastaa, muuttaa tai tuhota rikkomalla mitään fyysisiä, teknisiä tai hallinnollisia suojatoimia. Jos uskot, että henkilötietosi ovat vaarantuneet, ota meihin yhteyttä kohdassa "Kuinka ottaa meihin yhteyttä" mukaisesti.

Jos saamme tietoturvajärjestelmän rikkomuksesta, ilmoitamme sinulle ja viranomaisille rikkomuksen esiintymisestä sovellettavan lain mukaisesti.

14. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme Käyttäjältä kerättyjä Henkilötietoja vain niin kauan kuin Käyttäjän tili on aktiivinen tai muuten rajoitetun ajan niin kauan kuin tarvitsemme niitä täyttämään tarkoitukset, joita varten olemme alun perin keränneet ne.less muuten laki vaatii. Säilytämme ja käytämme tietoja tarpeen mukaan lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimuksiemme noudattamiseksi seuraavasti:

  • suljettujen tilien sisältö poistetaan 24 kuukauden kuluessa sulkemispäivästä;
  • varmuuskopioita säilytetään 12 kuukautta;
  • laskutustiedot säilytetään 7 vuoden ajan niiden toimittamisesta CollectiveRay kirjanpito- ja verolainsäädännön mukaisesti
  • tiedot oikeudellisista liiketoimista asiakkaan ja CollectiveRay säilytetään 10 vuoden ajan niiden tarjoamisesta lukien CollectiveRay siviilioikeudellisille vaateille asetetun yleisen vanhentumisajan mukaisesti

15. asetukset

Vaikka voimme sallia sinun säätää yksityisyysasetuksiasi rajoittaaksesi pääsyä tiettyihin henkilötietoihin, ota huomioon, että mikään turvatoimet eivät ole täydellisiä tai läpäisemättömiä. Emme ole vastuussa minkään Palvelun tietosuoja-asetusten tai suojatoimenpiteiden kiertämisestä. Emme myöskään voi hallita muiden käyttäjien toimia, joiden kanssa voit päättää jakaa tietosi. Edelleen, vaikka Palveluun lähetetyt tiedot olisi poistettu, välimuisti- ja arkistointipalvelut ovat saattaneet tallentaa nämä tiedot, ja muut käyttäjät tai kolmannet osapuolet ovat saattaneet kopioida tai tallentaa Palvelussa käytettävissä olevat tiedot. Emme voi taata, että palveluun lähettämiäsi tai palveluun lähettämiäsi tietoja ei katsella luvattomilta henkilöiltä.

16. Tiedonsiirto

Voimme siirtää, käsitellä ja tallentaa Palveluiden kautta keräämiämme henkilötietoja keskitettyihin tietokantoihin ja Yhdysvalloissa sijaitsevien palveluntarjoajien kanssa. Yhdysvalloissa ei välttämättä ole samaa tietosuojakäytäntöä kuin maassa, josta saatat käyttää Palveluja. Kun siirrämme henkilötietoja Yhdysvaltoihin, suojaamme ne tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Palvelu on isännöity Yhdysvalloissa. Terveisinless tietokannasta, jota isännöidään Yhdysvalloissa, jos päätät käyttää palvelua Euroopan unionista tai muilta maailman alueilta, joiden tietojen keräämistä ja käyttöä koskevat lait voivat poiketa Yhdysvaltain laista, huomaa, että saatat siirtää Asiakastiedot ja henkilötiedot näiden alueiden ulkopuolella Yhdysvaltoihin säilytettäväksi ja käsiteltäväksi kohdassa lueteltujen palveluntarjoajiemme toimesta CollectiveRay Käyttöehdot. Noudatamme GDPR -vaatimuksia, jotka tarjoavat riittävän suojan henkilötietojen siirtämiselle Euroopasta Yhdysvaltoihin. Voimme myös siirtää tietosi Yhdysvaltoihin, ETA -alueeseen tai muihin maihin tai alueisiin, jotka Euroopan komissio katsoo tarjoavan riittävän suojan tietoja, jotka liittyvät tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn, pyyntöjesi täyttämiseen ja Palvelun käyttämiseen.

17. Rekisterinpitäjä ja tietojenkäsittelijä

CollectiveRay ei omista, hallitse tai ohjaa minkään Asiakkaan tai Käyttäjän Palvelun kautta tallentamien tai käsittelemien Asiakastietojen käyttöä. Vain asiakkaalla tai käyttäjillä on oikeus käyttää tällaisia ​​asiakastietoja, hakea ja ohjata niiden käyttöä. CollectiveRay on suurelta osin tietämätön siitä, mitä Asiakkaan tietoja Asiakas tai Käyttäjä todella tallentaa tai asettaa Palvelun saataville, eikä hän pääse suoraan käsiksi tällaisiin Asiakastietoihin muuten kuin Asiakkaan valtuuttamana tai tarpeellisena Palvelujen tarjoamiseksi Asiakkaalle ja sen käyttäjille.

Koska CollectiveRay ei kerää tai määritä mitään Asiakastietoihin sisältyvien Henkilötietojen käyttöä ja koska se ei määritä tarkoituksia, joita varten Henkilötiedot kerätään, keinoja kerätä tällaisia ​​Henkilötietoja tai tällaisten Henkilötietojen käyttöä, CollectiveRay ei toimi rekisterinpitäjänä Euroopan unionin yleisen tietosuoja -asetuksen (asetus (EU) 2016/679, jäljempänä ”GDPR”) mukaisesti eikä hänellä ole siihen liittyviä GDPR -velvoitteita. CollectiveRay tulisi käsitellä vain henkilötietojen käsittelijänä asiakkaidensa ja käyttäjiensä puolesta, kuten kaikkia henkilötietoja sisältäviä asiakastietoja, joihin sovelletaan GDPR -vaatimuksia. Lukuun ottamatta tämän tietosuojakäytännön määräyksiä, CollectiveRay ei aiheuta itsenäisesti Palvelujen yhteydessä tallennettujen henkilötietojen sisältävien Asiakastietojen siirtämistä tai muutoin saataville kolmansille osapuolille, paitsi kolmansien osapuolten alihankkijoille, jotka voivat käsitellä tällaisia ​​tietoja CollectiveRay yhteydessä CollectiveRayPalvelujen tarjoaminen asiakkaille. Vain asianomainen asiakas tai käyttäjä suorittaa tai valtuuttaa tällaiset toimet.

Asiakas tai Käyttäjä on asetuksen nojalla kaikkien henkilötietoja sisältävien asiakastietojen rekisterinpitäjä, mikä tarkoittaa, että kyseinen osapuoli hallitsee tapaa, jolla tällaisia ​​henkilötietoja kerätään ja käytetään, sekä näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten ja keinojen määrittämistä. Tiedot.

CollectiveRay ei ole vastuussa Asiakastietoihin sisältyvien Henkilötietojen sisällöstä tai muista sen palvelimille (tai sen alihankkijoiden palvelimille) tallennetuista tiedoista Asiakkaan tai Käyttäjän harkinnan mukaan. CollectiveRay vastaa tavasta, jolla Asiakas tai Käyttäjä kerää, käsittelee luovutuksia, jakaa tai muuten käsittelee tällaisia ​​tietoja.

18. Muutokset ja päivitykset tähän käytäntöön

Käy tällä sivulla säännöllisesti, jotta pysyt tietoisena kaikista tämän käytännön muutoksista, joita saatamme päivittää aika ajoin. Jos muokkaamme käytäntöä, annamme sen saataville palvelun kautta ja ilmoitamme viimeisimmän version päivämäärän ja noudatamme sovellettavaa lakia. Palvelun jatkuva käyttö tarkistetun käytännön tultua voimaan osoittaa, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt käytännön nykyisen version.

19. Kuinka ottaa yhteyttä meihin

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä käytännöstä, henkilötiedoistasi, käyttö- ja paljastamistavoistamme tai suostumusvalinnastasi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen. Jos sinulla on huolenaiheita tai valituksia tästä käytännöstä tai henkilötiedoistasi, voit ottaa yhteyttä CollectiveRaytietosuojavastaava sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa yhteyttä meihin käyttämällä käytettävissä olevaa yhteydenottolomaketta.

 


Muokattu viimeksi 2018-05-10 GDPR-yhteensopivuuden kannalta

kirjailijasta
David Attard
Kirjoittaja: David AttardVerkkosivu: https://www.linkedin.com/in/dattard/
David on työskennellyt verkko- / digitaalialalla tai sen ympäristössä viimeiset 18 vuotta. Hänellä on laaja kokemus ohjelmisto- ja verkkosuunnitteluteollisuudesta WordPressin, Joomlan ja niitä ympäröivien markkinarakojen käytöstä. Digitaalisena konsulttina hän keskittyy auttamaan yrityksiä saamaan kilpailuetua käyttämällä verkkosivustonsa ja tänään saatavilla olevien digitaalisten alustojen yhdistelmää.

Yksi asia vielä... Tiesitkö, että ihmiset, jotka jakavat hyödyllisiä juttuja, kuten tämä viesti, näyttävät myös mahtavilta? ;-)
Ole hyvä Jätä hyödyllinen kommentoi ajatuksiasi ja jaa tämä sitten Facebook-ryhmissäsi (ryhmissä), jotka pitävät tätä hyödyllisenä, ja hyödynnetään yhdessä. Kiitos jakamisesta ja mukavuudesta!

Disclosure: Tämä sivu voi sisältää linkkejä ulkoisille sivustoille tuotteille, joita rakastamme ja kannatamme sydämestämme. Jos ostat suosittelemiamme tuotteita, saatamme ansaita viittausmaksun. Tällaiset maksut eivät vaikuta suosituksiimme, emmekä hyväksy maksuja positiivisista arvosteluista.
 

 

Paras luokiteltu välimuistilaajennus

Tee verkkosivustostasi nopeampi 

Vaihe vaiheelta-ilmainen sähköpostikurssi, jolla saat verkkosivustosi latautumaan less kuin 1 sekunti  

 

keitä me olemme?

CollectiveRay on David Attardin johtama - työskennellyt web -suunnittelualalla ja sen ympärillä yli 12 vuotta, tarjoamme toimivia vinkkejä ihmisille, jotka työskentelevät verkkosivustojen kanssa ja niillä. Meillä on myös DronesBuy.net - sivusto drone -harrastajille.

David Attard

 

 

Kirjoittaja (t) esillä:  Inc-lehden logo   Sitepoint-logo   CSS Tricks -logo    webdesignerdepot-logo   WPMU DEV -logo   ja paljon muuta ...