Hoe een Discord-server te verwijderen - Stapsgewijze handleiding (2022)

Het kost veel werk om een ​​Discord-server te draaien. Je kunt je server van Discord halen als je geen tijd hebt om hem te beheren. We laten u zien hoe u een Discord-server op desktop, internet en mobiel verwijdert. Dit is eigenlijk heel eenvoudig te doen.

Discord verwijdert al uw gedeelde gegevens wanneer u een server verwijdert. De Discord-menu's voor deze server zijn dan leeg. Voordat u uw server verwijdert, moet u er absoluut zeker van zijn dat u deze niet terug kunt krijgen.

Als u een server wilt verwijderen, moet u bovendien de rol van servereigenaar in Discord hebben.

Hoe een Discord-server op het bureaublad of internet te verwijderen

Gebruik de Discord-app of de Discord-webinterface om een ​​server op een Windows, Mac, Linux of . te verwijderen Chromebook computer.

Open Discord op je computer om aan de slag te gaan. Als je dat nog niet hebt gedaan, log dan in op je account.

Een Discord-server op het bureaublad of internet verwijderen

Klik op de server die je wilt verwijderen in de linkerzijbalk van Discord.

Een Discord-server op het bureaublad verwijderen

Klik op het pijl-omlaagpictogram dat zich direct naast de servernaam bovenaan de serverpagina bevindt.

Selecteer "Serverinstellingen" in het menu dat verschijnt nadat u op het pijl-omlaagpictogram hebt geklikt.

Selecteer "Server verwijderen" in de zijbalk aan de linkerkant van de nieuw geopende pagina "Serveroverzicht".

Er verschijnt een prompt om te "Verwijderen". Voer hier de volledige naam van uw server in het vak "Servernaam invoeren" in. Selecteer vervolgens "Server verwijderen" in het menu onder aan de prompt.

Let op: U kunt uw server niet herstellen nadat deze is verwijderd. Zorg ervoor dat u uw Discord-server wilt verwijderen.

Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde zekerheid

Je Discord-server is ook verwijderd. De server is niet langer toegankelijk voor u of andere servergebruikers.

Lees verder: Hoe u uw eigen Discord-server opzet

Een Discord-server op mobiel verwijderen

Gebruik de Discord-app op een iPhone, iPad of Android-telefoon om een ​​server te verwijderen.

Open de Discord-app op je telefoon om aan de slag te gaan. Tik op de drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm.

Een Discord-server op mobiel verwijderen

Selecteer de server die u wilt verwijderen uit het menu dat verschijnt nadat u op de drie horizontale lijnen hebt getikt.

Selecteer een server in Discord op mobiel.

Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het serverscherm.

 

Discord Mobile verwijderen

Kies "Instellingen" in het menu met drie stippen.

Discord mobiele server

Selecteer de drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina "Serverinstellingen" die verschijnt.

Tik op "Server verwijderen" in het menu met drie stippen.

Er zal een prompt zijn om te "Verwijderen". Klik hier op de knop "Verwijderen".

U bent nu klaar. De door u gekozen Discord-server is verwijderd.

Video Walkthrough

Als je deze instructies liever op video bekijkt, bekijk dan de volgende YouTube-video met gedetailleerde stapsgewijze begeleiding.

Hoe een Discord-server te verwijderen Veelgestelde vragen

Hoe kan een Discord-server van een Android worden verwijderd?

Tik op een Discord-server om deze te verwijderen. Veeg daarna het scherm naar rechts om het zijmenu te openen. Klik op de naam van de gewenste Discord-server. Selecteer daarna Overzicht via het pictogram Instellingen. Scrol omlaag naar de knop Server verwijderen in het venster Overzicht. Klik op Ja om de server te verwijderen.

Wat gebeurt er als de servereigenaar Discord afsluit?

Een eigenaarless" server zal enige tijd blijven bestaan ​​voordat deze uiteindelijk door de service wordt verwijderd. Zorg ervoor dat u uw eigendom overdraagt ​​​​aan een ander serverlid als u wilt dat de server actief blijft.

Hoe verban ik de eigenaar van de Discord-server?

U kunt een volledige lijst bekijken van elk lid dat toegang heeft tot uw server in het menu Serverleden. Beweeg uw cursor over de naam van een gebruiker in de lijst en klik vervolgens op de menuknop met drie stippen rechts van hun gebruikersnaam om ze te schoppen of te verbannen. Selecteer Kick in het vervolgkeuzemenu om de gebruiker te kicken.

Hoe verlaat ik een server die ik heb gemaakt?

Bureaublad en app: Klik met de rechtermuisknop op het serverpictogram of houd het ingedrukt. Klik op Server verlaten. Selecteer in de bevestigingspop-up Server verlaten door te klikken of te tikken. Bureaublad: Klik met de rechtermuisknop op het serverpictogram en selecteer 'Serverinstellingen', 'Leden' en 'Eigendom overdragen' en klik vervolgens op 'Bevestigen'. Van eigendom wisselen

Over de auteur
Auteur: Daniel Luke
Daniel is een WordPress-webdesigner met uitgebreide ervaring in het werken met verschillende WordPress-thema's waarmee hij verschillende thema's kan vergelijken en contrasteren, de sterke en zwakke punten kan begrijpen om feitelijke, realistische beoordelingen te ontwikkelen.

Nog een ding... Wist je dat mensen die nuttige dingen zoals dit bericht delen er ook GEWELDIG uitzien? ​
Alstublieft laat een nuttig geef commentaar met je mening, deel dit dan op je Facebook-groep (en) die dit nuttig zouden vinden en laten we samen de vruchten plukken. Bedankt voor het delen en aardig zijn!

Disclosure: Deze pagina kan links bevatten naar externe sites voor producten die we geweldig vinden en die we van harte aanbevelen. Als u producten koopt die we aanbevelen, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dergelijke vergoedingen hebben geen invloed op onze aanbevelingen en we accepteren geen betalingen voor positieve beoordelingen.

Auteur (s) Uitgelicht op:  Inc Magazine-logo   Sitepoint-logo   CSS Tricks-logo    webdesignerdepot-logo   WPMU DEV-logo   en nog veel meer ...