Slik sletter du en Discord-server - trinnvis veiledning (2024)

Det krever mye arbeid å kjøre en Discord-server. Du kan ta serveren din av Discord hvis du ikke har tid til å administrere den. Vi vil lede deg gjennom hvordan du sletter en Discord-server på skrivebord, nett og mobil. Dette er faktisk veldig enkelt å gjøre.

Discord sletter alle dine delte data når du sletter en server. Discord-menyene for denne serveren er da tomme. Før du sletter serveren din, må du være helt sikker på at du ikke kan få den tilbake.

I tillegg, for å slette en server, må du ha rollen servereier i Discord.

Innhold[Show]

Slik sletter du en Discord-server på skrivebordet eller nettet

Bruk Discord-appen eller Discord-nettgrensesnittet for å slette en server på en Windows, Mac, Linux eller Chromebook computer.

Åpne Discord på datamaskinen for å komme i gang. Logg inn på kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.

Slett en Discord-server på skrivebordet eller nettet

Klikk på serveren du vil slette i Discords venstre sidefelt.

Slett en Discord-server på skrivebordet

Klikk på pil ned-ikonet som er plassert rett ved siden av servernavnet øverst på serversiden.

Velg "Server Settings" fra menyen som vises etter å ha klikket på pil ned-ikonet.

Velg "Slett server" i sidefeltet til venstre på den nyåpnede "Serveroversikt"-siden.

En melding om "Slett" vises. Her skriver du inn det fullstendige navnet på serveren din i boksen "Skriv inn servernavn". Velg deretter "Slett server" fra menyen nederst i ledeteksten.

Forsiktig: Du kan ikke gjenopprette serveren din etter at den er slettet. Vær sikker på at du vil slette Discord-serveren din.

Beskrivelse automatisk generert med middels selvtillit

Discord-serveren din er også fjernet. Serveren er ikke lenger tilgjengelig for deg eller andre serverbrukere.

Les mer: Hvordan sette opp din egen Discord Server

Slett en Discord-server på mobil

Bruk Discord-appen på en iPhone, iPad eller Android-telefon for å slette en server.

Åpne Discord-appen på telefonen for å komme i gang. Trykk på de tre horisontale linjene øverst til venstre på skjermen.

Slett en Discord-server på mobil

Velg serveren du vil slette fra menyen som vises etter å ha trykket på de tre horisontale linjene.

Velg en server i Discord på mobil.

Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på serverskjermen.

 

Slett Discord Mobile

Velg "Innstillinger" fra menyen med tre prikker.

Discord mobilserver

Velg de tre prikkene øverst til høyre på "Server Settings"-siden som vises.

Trykk på "Slett server" fra menyen med tre prikker.

Det vil være en melding om å "Slett". Klikk på "Slett"-knappen her.

Du er nå klar. Din valgte Discord-server er slettet.

Videogjennomgang

Hvis du foretrekker å se disse instruksjonene på video, sjekk ut følgende YouTube-video med detaljert trinnvis veiledning.

Vanlige spørsmål om hvordan du sletter en Discord-server

Hvordan kan en Discord-server fjernes fra en Android?

Følgende er trinnene for å fjerne en Discord-server fra Android. Du må først trykke på en Discord-server for å fjerne den. For å få tilgang til sidemenyen, sveip skjermen til høyre etter det. Klikk på navnet på den ønskede Discord-serveren. Deretter velger du Oversikt fra Innstillinger-ikonet. Rull ned til Slett server-knappen i Oversikt-vinduet. Klikk Ja for å fjerne serveren.

Hva skjer hvis servereieren avslutter Discord?

En "eierless" serveren vil vedvare en stund før den til slutt blir slettet av tjenesten. Sørg for å overføre eierskapet til et annet servermedlem hvis du vil at serveren skal forbli aktiv.

Hvordan utestenger jeg Discord-serverens eier?

Du kan se en fullstendig liste over hvert medlem som har tilgang til serveren din i Servermedlemmer-menyen. Hold markøren over en brukers navn i listen, og klikk deretter på menyknappen med tre prikker til høyre for brukernavnet for å sparke eller utestenge dem. For å sparke brukeren, velg Kick fra rullegardinmenyen.

Hvordan forlater jeg en server jeg opprettet?

Dette er fremgangsmåten for å forlate en server du opprettet. På skrivebordet eller på appen: Høyreklikk på serverikonet eller trykk og hold det. Klikk på Forlat server. På popup-vinduet for bekreftelse velger du Forlat server ved å klikke eller trykke. Skrivebord: Høyreklikk på serverikonet og velg "Serverinnstillinger", "Medlemmer" og "Overfør eierskap", og klikk deretter på "Bekreft". for å bytte eierskap og deretter forlate server-prosedyren.

om forfatteren
Daniel Luke
Daniel er webdesigner og utvikler. Han har vært en utvikler de siste 10 årene og jobbet med forskjellige WordPress-temaer som lar ham sammenligne og kontrastere forskjellige temaer, forstå styrker og svakheter for å utvikle faktiske anmeldelser i den virkelige verden. Han er også mobilapputvikler og teknologianmelder. Over flere år har han utviklet egne mobilapper, både på Android og iPhone. Denne praktiske spesialiseringen innen mobil- og nettutvikling lar ham være en autoritativ stemme når det kommer til teknologirapportering.

En ting til... Visste du at folk som deler nyttige ting som dette innlegget også ser FANTASTISK ut? ;-)
Vær så snill forlate en nyttig kommenter med tankene dine, så del dette på Facebook-gruppen din (e) som synes dette er nyttig, og la oss høste fordelene sammen. Takk for at du delte og var hyggelig!

Avsløring: Denne siden kan inneholde lenker til eksterne nettsteder for produkter som vi elsker og anbefaler helhjertet. Hvis du kjøper produkter vi foreslår, kan vi tjene et henvisningsgebyr. Slike avgifter påvirker ikke våre anbefalinger, og vi godtar ikke betaling for positive anmeldelser.

Forfatter (e) Fremvist på:  Inc Magazine-logoen   Sitepoint-logo   CSS Tricks-logo    webdesignerdepot-logo   WPMU DEV-logo   og mange flere ...