CollectiveRay's personvernerklæring - hvordan vi bruker dataene dine

 

CollectiveRay.com - Retningslinjer for personvern

Velkommen, og takk for interessen CollectiveRay ( 'CollectiveRay"," Vi "eller" oss "), vårt nettsted på https: // www.collectiveray.com ("nettstedet"), og alle relaterte nettsteder, programvare, programvare som en tjeneste, mobilapplikasjoner (inkludert nettbrettprogrammer) og andre tjenester som tilbys av oss og som viser en lenke til denne personvernerklæringen, og all annen kommunikasjon med enkeltpersoner, men fra skriftlige eller muntlige midler, for eksempel e -post eller telefon (samlet, sammen med nettstedet, vår "tjeneste").

Denne personvernpolicyen (“Policy”) beskriver informasjonen vi samler på eller gjennom tjenesten, hvordan vi bruker og avslører slik informasjon, og trinnene vi tar for å beskytte slik informasjon. Ved å besøke nettstedet, eller ved å kjøpe eller bruke tjenesten, godtar du personvernpraksis beskrevet i denne policyen.

Denne policyen er innlemmet i og er underlagt CollectiveRay Vilkår for bruk. Begreper med store bokstaver som brukes, men ikke er definert i denne policyen, har betydningen gitt dem i CollectiveRay Vilkår for bruk.

definisjoner

"Klient" betyr en kunde eller registrert bruker av CollectiveRay nettside.

“Kundedata“ betyr personopplysninger, rapporter, adresser og andre filer, mapper eller dokumenter i elektronisk form som en bruker av tjenesten lagrer i tjenesten.

"Personlig informasjon" betyr all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

"Offentlig område" betyr området på nettstedet som både brukere og besøkende kan få tilgang til, uten å måtte logge på.

"Begrenset område" betyr området på nettstedet som bare er tilgjengelig for brukere, og hvor tilgang krever pålogging.

"Bruker" betyr en ansatt, agent eller representant for en klient, som primært bruker de begrensede områdene på nettstedet for å få tilgang til tjenesten i en slik kapasitet.

"Besøkende" betyr en annen person enn en bruker, som bruker det offentlige området, men ikke har tilgang til de begrensede områdene på nettstedet eller tjenesten.

2. Informasjonen vi samler inn om tjenesten:

Vi samler inn forskjellige typer informasjon fra eller gjennom tjenesten. Det juridiske grunnlaget for CollectiveRaysin behandling av personopplysninger er først og fremst at behandlingen er nødvendig for å levere tjenesten i henhold til CollectiveRay's vilkår for bruk og at behandlingen utføres i CollectiveRay's legitime interesser, som er forklart nærmere i avsnittet "Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn" i denne policyen. Vi kan også behandle data etter ditt samtykke, og be om det etter behov.

2.1 Brukerinformasjon. Når du bruker tjenesten, som bruker eller som besøkende, kan du oppgi, og vi kan samle inn personopplysninger. Eksempler på personopplysninger inkluderer navn, e-postadresse, postadresse, mobiltelefonnummer og annen informasjon etter behov. Personopplysninger inkluderer også annen informasjon, for eksempel geografisk område eller preferanser, når slik informasjon er knyttet til informasjon som identifiserer et bestemt individ. Du kan gi oss personlige data på forskjellige måter på tjenesten. For eksempel når du registrerer deg for en konto, bruker tjenesten, legger ut klientdata, samhandler med andre brukere av tjenesten gjennom kommunikasjons- eller meldingsfunksjoner, eller sender oss forespørsler om kundeservice.

2.2 Informasjon samlet inn av klienter. En klient eller bruker kan lagre eller laste opp til tjenestens klientdata. CollectiveRay har ikke noe direkte forhold til personene hvis personlige data de er vert som en del av klientdata. Hver klient er ansvarlig for å gi beskjed til sine kunder og tredjeparter om formålet som klienten samler inn sine personopplysninger til og hvordan disse personopplysningene behandles i eller gjennom tjenesten som en del av klientdata.

2.3 “Automatisk samlet” informasjon. Når en bruker eller besøkende bruker tjenesten, kan vi automatisk registrere viss informasjon fra brukerens eller besøkendes enhet ved å bruke forskjellige typer teknologi, inkludert informasjonskapsler, “tøm gifs” eller “nettfyr”. Denne "automatisk innsamlede" informasjonen kan omfatte IP-adresse eller annen enhetsadresse eller ID, nettleser og / eller enhetstype, websidene eller nettstedene som er besøkt like før eller like etter bruk av tjenesten, sidene eller annet innhold brukeren eller besøkende ser på eller samhandler med Tjenesten, og datoene og tidspunktene for besøket, tilgangen til eller bruken av Tjenesten. Vi kan også bruke disse teknologiene til å samle informasjon om en besøkende eller brukerens interaksjon med e-postmeldinger, for eksempel om besøkende eller bruker åpner, klikker på eller videresender en melding. Denne informasjonen er samlet fra alle brukere og besøkende.

2.4 Integrerte tjenester. Du kan bli gitt muligheten til å få tilgang til eller registrere deg for Tjenesten ved bruk av brukernavnet og passordene dine for visse tjenester levert av tredjeparter (hver, en "Integrert Tjeneste"), for eksempel gjennom bruk av Google-kontoen din, eller har ellers muligheten til å autorisere en integrert tjeneste til å gi oss personlige data eller annen informasjon. Ved å gi oss fullmakt til å koble til en integrert tjeneste, gir du oss tillatelse til å få tilgang til og lagre navn, e-postadresse (r), fødselsdato, kjønn, gjeldende by, profilbilde URL og annen informasjon som den integrerte tjenesten gjør tilgjengelig for oss , og å bruke og avsløre det i samsvar med denne policyen. Du bør sjekke personverninnstillingene dine på hver integrerte tjeneste for å forstå hvilken informasjon integrert tjeneste gjør tilgjengelig for oss, og gjøre endringer etter behov. Vennligst les nøye gjennom vilkårene for bruk og integritet for hver integrert tjeneste før du bruker tjenestene og kobler til tjenesten vår.

2.5 Informasjon fra andre kilder. Vi kan innhente informasjon, inkludert personopplysninger, fra tredjeparter og andre kilder enn tjenesten, for eksempel våre partnere, annonsører, kredittvurderingsbyråer og integrerte tjenester. Hvis vi kombinerer eller knytter informasjon fra andre kilder til personopplysninger som vi samler inn gjennom tjenesten, vil vi behandle den kombinerte informasjonen som personopplysninger i samsvar med denne policyen.

3. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi bruker informasjonen vi samler inn på en rekke måter for å tilby tjenesten og drive vår virksomhet, inkludert følgende:

3.1 Drift

Vi bruker informasjonen - annet enn klientdata - til å betjene, vedlikeholde, forbedre og tilby alle funksjonene i tjenesten, for å tilby tjenestene og informasjonen du ber om, for å svare på kommentarer og spørsmål og for å gi støtte til brukere av tjenesten. Vi behandler klientdata utelukkende i samsvar med instruksjonene gitt av gjeldende klient eller bruker.

ALDRI forbedringer

Vi bruker informasjonen til å forstå og analysere brukstrender og preferanser for våre besøkende og brukere, for å forbedre tjenesten og for å utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet. Skulle dette formålet kreve CollectiveRay for å behandle klientdata, vil dataene bare bli brukt i anonymisert eller samlet form.

3.3 Communications

Vi kan bruke e-postadressen til en besøkende eller bruker eller annen informasjon - annet enn klientdata - for å kontakte den besøkende eller brukeren (i) for administrative formål som kundeservice, for å løse intellektuelle eiendomsbrudd, rett til personvernbrudd eller ærekrenkelsesspørsmål knyttet til klientdata eller personopplysninger lagt ut på tjenesten eller (ii) med oppdateringer om kampanjer og arrangementer, relatert til produkter og tjenester som tilbys av oss og av tredjeparter vi samarbeider med. Du har muligheten til å velge bort mottak av reklamekommunikasjon som beskrevet nedenfor under "Dine valg."

3.4 Informasjonskapsler og sporingsteknologier

Vi bruker automatisk innsamlet informasjon og annen informasjon som er samlet inn på Tjenesten gjennom informasjonskapsler og lignende teknologier for å: (i) tilpasse tjenesten vår, for eksempel å huske en brukers eller besøksinformasjon slik at brukeren eller den besøkende ikke trenger å angi den på nytt under en besøk eller påfølgende besøk; (ii) gi tilpassede annonser, innhold og informasjon; (iii) overvåke og analysere effektiviteten av tjenester og markedsføringsaktiviteter fra tredjepart; (iv) overvåke samlede beregningsverdier for nettsteder, for eksempel totalt antall besøkende og sider som er sett på; og (v) spore dine oppføringer, innsendinger og status i eventuelle kampanjer eller andre aktiviteter på tjenesten. Du kan få mer informasjon om informasjonskapsler ved å gå til https://www.allaboutcookies.org.

3.5 Analytics

Vi bruker Google Analytics til å måle og evaluere tilgang til og trafikk på det offentlige området på nettstedet, og lage brukernavigeringsrapporter for nettstedadministratorene våre. Google opererer uavhengig av oss og har sin egen personvernpolicy, som vi anbefaler på det sterkeste at du går gjennom. Google kan bruke informasjonen som samles inn via Google Analytics for å evaluere brukernes og besøkendes aktivitet på nettstedet vårt. For mer informasjon, se Google Analytics personvern og datadeling.

Vi tar tiltak for å beskytte den tekniske informasjonen som samles inn ved bruk av Google Analytics. Dataene som samles inn vil bare brukes på et behov for å vite grunnlag for å løse tekniske problemer, administrere nettstedet og identifisere besøkendes preferanser; men i dette tilfellet vil dataene være i ikke-identifiserbar form. Vi bruker ikke denne informasjonen til å identifisere besøkende eller brukere.

4. Hvem vi utleverer informasjon

Med unntak av det som er beskrevet i denne policyen, vil vi ikke med vilje avsløre personopplysningene eller klientdataene som vi samler inn eller lagrer på tjenesten til tredjeparter uten samtykke fra gjeldende besøkende, bruker eller klient. Vi kan utlevere informasjon til tredjeparter hvis du samtykker i at vi gjør det, så vel som under følgende omstendigheter:

4.1 Ubegrenset informasjon

All informasjon som du frivillig velger å inkludere i et offentlig område av tjenesten, for eksempel en offentlig profilside, vil være tilgjengelig for alle besøkende eller brukere som har tilgang til innholdet.

4.2 Tjenesteytere

Vi samarbeider med tredjeparts tjenesteleverandører som tilbyr nettsider, applikasjonsutvikling, hosting, markedsføring, e-postkommunikasjon, vedlikehold og andre tjenester for oss. Disse tredjepartene kan ha tilgang til eller behandle personopplysninger eller klientdata som en del av å tilby disse tjenestene for oss. Vi begrenser informasjonen som gis til disse tjenesteleverandørene til det som er rimelig nødvendig for at de skal kunne utføre sine funksjoner, og våre kontrakter med dem krever at de opprettholder konfidensialiteten til slik informasjon.

4.3 Ikke personlig identifiserbar informasjon

Vi kan gjøre viss automatisk samlet, samlet eller på annen måte ikke-personlig identifiserbar informasjon tilgjengelig for tredjeparter for forskjellige formål, inkludert (i) overholdelse av ulike rapporteringsforpliktelser; (ii) for forretnings- eller markedsføringsformål; eller (iii) for å hjelpe slike parter med å forstå kundenes, brukernes og besøkendes interesser, vaner og bruksmønstre for bestemte programmer, innhold, tjenester og / eller funksjonalitet som er tilgjengelige gjennom tjenesten.

4.4 Rettshåndhevelse, juridisk prosess og etterlevelse

Vi kan utlevere personopplysninger eller annen informasjon hvis det kreves av loven eller i god tro at slik handling er nødvendig for å overholde gjeldende lover, som svar på en ansiktsgyldig rettskjennelse, rettslig eller annen statlig stevning eller garanti, eller på annen måte samarbeide med rettshåndhevelse eller andre statlige etater.

Vi forbeholder oss også retten til å utlevere personopplysninger eller annen informasjon som vi mener, i god tro, er passende eller nødvendig for (i) å ta forholdsregler mot ansvar, (ii) beskytte oss selv eller andre mot falske, voldelige eller ulovlige bruksområder eller aktiviteter , (iii) undersøke og forsvare oss mot krav fra tredjeparter eller påstander, (iv) beskytte sikkerheten eller integriteten til tjenesten og alle fasiliteter eller utstyr som brukes til å gjøre tjenesten tilgjengelig, eller (v) beskytte vår eiendom eller annen lovlig rettigheter, håndheve våre kontrakter, eller beskytte andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

4.5 Eierskifte

Informasjon om brukere og besøkende, inkludert personopplysninger, kan avsløres og på annen måte overføres til en erverver, etterfølger eller mottaker som en del av fusjon, anskaffelse, gjeldsfinansiering, salg av eiendeler eller lignende transaksjoner, samt i tilfelle en insolvens, konkurs eller mottak der informasjon overføres til en eller flere tredjeparter som en av våre forretningsdeler, og bare hvis mottakeren av bruker- eller besøksdata forplikter seg til en personvernpolicy som har vilkår som er vesentlig i samsvar med denne personvernpolitikken.

Kundedata kan overføres fysisk eller elektronisk til en erverver, eller etterfølger eller mottaker som en del av enhver fusjon, anskaffelse, gjeldsfinansiering, salg av eiendeler eller lignende transaksjoner, samt i tilfelle insolvens, konkurs eller mottak i hvilken informasjon som overføres til en eller flere tredjeparter som en av våre forretningsdeler, med det ene formål å fortsette driften av tjenesten, og bare hvis mottakeren av klientdataene forplikter seg til en personvernpolicy som har vilkår som er vesentlig i samsvar med dette Personvernregler.

5. Dine valg

5.1 Tilgang, korrigering, sletting

Vi respekterer personvernrettighetene dine og gir deg rimelig tilgang til de personopplysningene du kan ha gitt gjennom din bruk av tjenestene. Hvis du ønsker å få tilgang til eller endre andre personlige data vi har om deg, eller om å be om at vi sletter eller overfører informasjon om deg som vi har fått fra en integrert tjeneste, kan du kontakte oss som beskrevet i “Hvordan kontakte Oss ”-seksjonen. På din forespørsel vil vi ha henvisning til deg slettet eller blokkert i databasen vår.

Du kan når som helst oppdatere, korrigere eller slette profilinformasjonen og preferansene dine ved å gå til siden for profilinnstillinger på tjenesten. Vær oppmerksom på at selv om eventuelle endringer du gjør vil gjenspeiles i aktive brukerdatabaser umiddelbart eller innen en rimelig tidsperiode, kan vi beholde all informasjon du sender inn for sikkerhetskopiering, arkivering, forebygging av svindel og misbruk, analyse, tilfredsstillelse av juridiske forpliktelser, eller der vi ellers rimelig mener at vi har en legitim grunn til det.

Du kan nekte å dele visse personopplysninger med oss, i så fall vil vi kanskje ikke kunne gi deg noen av funksjonene og funksjonene til tjenesten.

Du kan når som helst motsette deg behandlingen av dine personopplysninger på legitime grunner, med mindre annet er tillatt av gjeldende lov. Hvis du mener at din rett til personvern gitt av gjeldende databeskyttelseslover er krenket, kan du kontakte CollectiveRay's personvernombud på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den. Du har også rett til å klage til personvernmyndighetene.

Denne bestemmelsen gjelder ikke personopplysninger som er en del av klientdata. I dette tilfellet er administrasjonen av klientdataene underlagt kundens egen personvernpolicy, og enhver forespørsel om tilgang, korrigering eller sletting bør rettes til klienten som er ansvarlig for opplasting og lagring av slike data til tjenesten.

5.2 Navigasjonsinformasjon

Du kan velge bort samlingen av navigasjonsinformasjon om ditt besøk til nettstedet av Google Analytics ved å bruke Google Analytics Opt-out-funksjon.

5.3 Velg bort kommersiell kommunikasjon

Hvis du mottar kommersiell e-post fra oss, kan du når som helst avslutte abonnementet ved å følge instruksjonene i e-posten eller ved å sende en e-post til adressen som er oppgitt i delen "Hvordan kontakte oss".

Brukere kan se og endre innstillinger knyttet til arten og hyppigheten av reklamekommunikasjon de mottar fra oss ved å gå til lenken "Avmelding" nederst i e-post vi sender.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å motta kommersiell e-post fra oss eller på annen måte endrer arten eller frekvensen av reklamekommunikasjon du mottar fra oss, kan det ta opptil ti (10) virkedager for oss å behandle forespørselen din. I tillegg, selv etter at du har valgt bort å motta kommersielle meldinger fra oss, vil du fortsette å motta administrative meldinger fra oss angående tjenesten.

CollectiveRay har ikke noe direkte forhold til klientens kunder eller tredjepart hvis personopplysninger den kan behandle på vegne av en klient. En person som søker tilgang, eller som ønsker å korrigere, endre, slette unøyaktige data eller trekke tilbake samtykke for videre kontakt, bør rette sin forespørsel til klienten eller brukeren de har å gjøre med direkte. Hvis kunden ber om det CollectiveRay for å fjerne dataene, vil vi svare på forespørselen innen tretti (30) dager. Vi sletter, endrer eller blokkerer tilgang til alle personopplysninger vi lagrer bare hvis vi mottar en skriftlig forespørsel om det fra klienten som er ansvarlig for slike personopplysninger.less vi har en juridisk rett til å beholde slike personopplysninger. Vi forbeholder oss retten til å beholde en kopi av slike data for arkiveringsformål, eller for å forsvare våre rettigheter i rettssaker. Enhver slik forespørsel angående klientdata bør adresseres som angitt i delen "Hvordan kontakte oss", og inneholde tilstrekkelig informasjon for CollectiveRay å identifisere klienten eller dens kunde eller tredjepart og informasjonen som skal slettes eller endres.

6. Tredjeparts tjenester

Tjenesten kan inneholde funksjoner eller lenker til nettsteder og tjenester levert av tredjeparter. All informasjon du gir på tredjeparts nettsteder eller tjenester, gis direkte til operatørene av slike tjenester og er underlagt disse operatørens retningslinjer, hvis noen, regulerer personvern og sikkerhet, selv om du får tilgang til dem gjennom Tjenesten. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvern og sikkerhetspraksis og policyer for tredjeparts nettsteder eller tjenester som lenker eller tilgang gis gjennom tjenesten. Vi oppfordrer deg til å lære om tredjeparters personvern- og sikkerhetsretningslinjer før du gir dem informasjon.

7. Personvernskjold

CollectiveRay overholder EU-US Privacy Shield Framework som angitt av det amerikanske handelsdepartementet angående innsamling, bruk og oppbevaring av personlig informasjon som er overført fra EU til USA.  

I samsvar med Privacy Shield -prinsippene, CollectiveRay forplikter seg til å løse klager om vår innsamling eller bruk av dine personlige opplysninger. EU -personer med henvendelser eller klager angående retningslinjene våre for Privacy Shield bør først kontakte CollectiveRay's personvernombud på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den..

Under visse forhold, nærmere beskrevet på Privacy Shield-nettstedet på https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint, kan du påberope deg bindende voldgift når andre prosedyrer for tvisteløsning er oppbrukt.

CollectiveRay skal overholde Privacy Shield -prinsippene for all videreoverføring av personopplysninger fra EU, inkludert bestemmelsene om videre overføringsansvar.

8. Dine personvernrettigheter i California

Vi vil ikke dele noen personopplysninger med tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål i den grad det er forbudt i California-loven. Hvis vår praksis endres, vil vi gjøre det i samsvar med gjeldende lover og vil justere denne policyen for å gjenspeile det.

9. Interessebasert annonsering

Interessebasert annonsering er innsamling av data fra forskjellige kilder og på tvers av forskjellige plattformer for å forutsi individets preferanser eller interesse og levere til den personen, eller hans / hennes datamaskin, smarttelefon eller nettbrett, og annonsering basert på hans / hennes antatte preferanse eller interesse ut fra innsamlingen av data som gjelder den personen eller andre som kan ha en lignende profil eller lignende interesser.

Vi jobber med en rekke tredjeparter for å prøve å forstå profilene til personene som mest sannsynlig er interessert i CollectiveRay produkter eller tjenester slik at vi kan sende dem reklame -e -post, eller vise annonsene våre til dem på andre enheters nettsteder og mobilapper.

Disse tredjepartene inkluderer: (a) annonseringsnettverk, som samler inn informasjon om en persons interesser når vedkommende ser på eller samhandler med en av annonsene deres; (2) tilskrivningspartnere som måler effektiviteten til visse annonser; og (3) forretningspartnere som samler inn informasjon når en person ser på eller samhandler med en av annonsene sine.

I samarbeid med disse tredjepartene samler vi inn informasjon om våre kunder, potensielle kunder og andre personer over tid og på tvers av forskjellige plattformer når de bruker disse plattformene eller kommuniserer med dem. Enkeltpersoner kan sende inn informasjon direkte på våre nettsteder eller på plattformer som drives av tredjeparter, eller ved å kommunisere med oss, våre annonser eller e-post de mottar fra oss eller fra tredjeparter. Vi kan bruke spesialverktøy som ofte brukes til dette formålet, for eksempel informasjonskapsler, fyrmerker, piksler, koder, mobil-ID-er, flash-informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi kan ha tilgang til databaser med informasjon som samles inn av våre forretningspartnere.

Informasjonen vi eller tredjepart samler inn gjør det mulig for oss å lære hvilke kjøp personen har gjort, hvilke annonser eller innhold vedkommende ser, på hvilke annonser eller lenker personen klikker, og andre handlinger som personen utfører på våre nettsteder, eller som svar på e-post, eller når du besøker eller bruker tredjeparts plattformer.

Vi, eller tredjepartene som vi jobber med, bruker informasjonen som er samlet inn som beskrevet ovenfor for å forstå de ulike aktivitetene og oppførselen til våre kunder, besøkende og andre. Vi, eller disse tredjepartene, gjør dette av mange grunner, inkludert: å gjenkjenne nye eller tidligere besøkende på våre nettsteder; å presentere mer personlig innhold; å gi mer nyttige og relevante annonser - for eksempel, hvis vi vet hvilke annonser du får vist, kan vi prøve å ikke vise deg de samme gjentatte ganger; for å identifisere besøkende på tvers av enheter, salgskanaler, tredjeparts nettsteder og nettsteder, eller å vise eller sende tilpassede eller målrettede annonser og annet tilpasset innhold som er mer fokusert på en persons opplevde interesse for produkter eller tjenester som ligner på de vi tilbyr.

Våre interessebaserte annonser kan bli vist til deg i e-post eller på tredjepartsplattformer. Vi kan vise disse annonsene om våre produkter eller tjenester eller sende kommersiell kommunikasjon direkte oss selv eller gjennom disse tredjepartene.

Besøkende kan velge å motta interessebasert annonsering fra annonseringsnettverk som kan leveres til dem på vår plattform og andre nettsteder ved å besøke følgende nettsteder: https://www.aboutads.info/consumers, Og https://www.networkadvertising.org. Disse funksjonene velger en besøkende ut av mange - men ikke alle - interessebaserte annonseringsaktiviteter som vi eller tredjeparter deltar i.

10. Ikke følg retningslinjene

California lov krever at operatører av nettsteder og online tjenester avslører hvordan de reagerer på et Do Not Track-signal. Noen nettlesere har “Do Not Track” -funksjoner. Når de fleste av disse funksjonene er slått på, sender de et signal eller preferanse til nettstedet eller online-tjenesten som en bruker besøker, noe som indikerer at brukeren ikke ønsker å bli sporet. Fordi det ennå ikke er en felles forståelse av hvordan vi skal tolke Do Not Track-signaler, svarer vi foreløpig ikke på Do Not Track-signal. Vi fortsetter å samarbeide med den elektroniske industrien for å definere en felles forståelse av hvordan vi skal behandle Do Not Track-signaler.

I mellomtiden kan du velge å motta interessebasert annonsering fra annonseringsnettverk som kan leveres på vår plattform og andre nettsteder ved å besøke følgende nettsteder. Hvis du vil velge bort atferdsmessig annonsering på nettet, kan du gå til følgende nettsteder: https://www.aboutads.info/consumers og https://www.networkadvertising.org.

Dette vil velge bort mange - men ikke alle - interessebaserte annonseringsaktiviteter som vi eller tredjeparter engasjerer seg i. Valgene du tar kan være nettleser- og enhetsspesifikke. Hvis du sletter informasjonskapslene dine eller bruker en annen nettleser eller en annen datamaskin eller enhet, kan det hende du må oppdatere valgene du har valgt bort. Andre nettsteder fra tredjeparter gir besøkende muligheten til å melde seg ut av å motta interessebaserte annonser på sine nettsteder som du trenger å kontrollere gjennom innstillingene dine på dette nettstedet. For eksempel, for å velge bort Googles bruk av din online atferd i reklameformål, besøk Googles side for annonseinnstillinger.

11. Tredjeparts informasjonskapsler

California-loven krever at operatører av nettsteder og online-tjenester avslører om andre tredjeparter kan samle inn personlig identifiserbar informasjon om en persons online aktiviteter fra nettstedet eller tjenesten. Vi tillater tredjeparter som vi har en egen avtale med å bruke informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn informasjon om din bruk av nettstedet. Disse tredjepartene inkluderer (1) forretningspartnere som samler inn informasjon når du ser på eller samhandler med en av deres annonser på nettstedet; og (2) annonseringsnettverk, som samler inn informasjon om dine interesser når du ser på eller samhandler med en av annonsene deres.

Informasjonen som er samlet inn av disse tredjepartene, brukes til å forutsi dine interesser eller preferanser, slik at de kan vise annonser eller reklamemateriell på dette nettstedet og på andre nettsteder på Internett som er skreddersydd til dine tilsynelatende interesser.

Forretningspartnerne og annonseringsnettverkene som serverer interessebaserte annonser på tjenestene, har begrenset tilgang til en liten mengde informasjon om profilen din og enheten din, noe som er nødvendig for å gi deg annonser som er skreddersydd til dine tilsynelatende interesser. Det er mulig at de kan bruke denne lille mengden informasjon på andre nettsteder eller tjenester.

Vi deler ikke informasjon med disse tredjepartene som lett kan identifisere deg (for eksempel e-postadresse); disse tredjepartene kan imidlertid ha tilgang til informasjon om enheten din (for eksempel IP- eller MAC-adresse). Vi har ikke tilgang til eller kontroll over teknologiene som disse tredjepartene kan bruke til å samle inn informasjon om dine interesser, og informasjonen til disse tredjepartene dekkes ikke av denne personvernerklæringen. Bortsett fra som diskutert i dette dokumentet, har vi ingen kontroll over disse tredjepartene.

11.1 Følgende typer informasjonskapsler brukes på nettstedet:
  • strengt nødvendige / essensielle informasjonskapsler - Disse informasjonskapslene er viktige for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjonene, for eksempel tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene kan du ikke tilby tjenester du har bedt om. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer en besøkende.
  • ytelsescookies - Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted, for eksempel hvilke sider besøkende besøker oftest, og om de får feilmeldinger fra nettsider. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer en besøkende. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er samlet og derfor anonym. Den brukes bare til å forbedre hvordan et nettsted fungerer.
  • funksjonalitetscookies - Disse informasjonskapslene lar nettstedet huske valgene du tar (for eksempel brukernavnet, språket eller regionen du er i) og gir forbedrede, mer personlige funksjoner. For eksempel kan et nettsted være i stand til å gi deg lokale værmeldinger eller trafikknyheter ved å lagre regionen du befinner deg i, i en informasjonskapsel. Disse informasjonskapslene kan også brukes til å huske endringer du har gjort i tekststørrelse, skrifttyper og andre deler av websider som du kan tilpasse. De kan også brukes til å tilby tjenester du har bedt om, for eksempel å se på en video eller kommentere en blogg. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn kan være anonymisert, og de kan ikke spore nettaktiviteten din på andre nettsteder.
  • adferdsmessig målrettede annonseringskapsler - Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, samt for å måle effektiviteten til reklamekampanjene. De plasseres vanligvis av annonseringsnettverk med nettstedsoperatørens tillatelse. De husker at du har besøkt et nettsted, og denne informasjonen deles med andre organisasjoner som annonsører. Ofte vil målretting eller annonsering av informasjonskapsler være knyttet til nettstedsfunksjonalitet gitt av den andre organisasjonen.

12. Mindreårige og barns personvern

Å beskytte personvernet til små barn er spesielt viktig. Tjenesten vår er ikke rettet mot barn under 18 år, og vi samler ikke bevisst personopplysninger fra barn under 18 år uten å få foreldrenes samtykke. Hvis du er under 18 år, må du ikke bruke eller få tilgang til tjenesten på noe tidspunkt eller på noen måte. Hvis vi får vite at personopplysninger er samlet inn på tjenesten fra personer under 18 år og uten verifiserbart foreldres samtykke, vil vi ta de nødvendige skritt for å slette denne informasjonen. Hvis du er foreldre eller foresatt og oppdager at barnet ditt under 18 år har fått en konto på tjenesten, kan du varsle oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den. og be om at vi sletter barnets personopplysninger fra systemene våre.

Tjenesten er ikke ment å brukes av mindreårige, og er ikke ment å brukes til å legge ut innhold for å dele offentlig eller med venner. I den grad en mindreårig har lagt ut slikt innhold på tjenesten, har den mindreårige rett til å få slettet eller fjernet dette innholdet ved hjelp av slettings- eller fjerningsalternativene som er beskrevet i denne personvernpolitikken. Hvis du har spørsmål angående dette emnet, kan du kontakte oss som angitt i delen “Hvordan kontakte oss”. Vær oppmerksom på at selv om vi tilbyr denne slettingsfunksjonen, kan ikke fjerning av innhold sikre fullstendig eller omfattende fjerning av innholdet eller informasjonen.

13. Datasikkerhet

Vi følger generelt aksepterte bransjestandarder for å beskytte informasjonen som sendes til oss, både under overføring og når vi mottar den. Vi opprettholder egnede administrative, tekniske og fysiske tiltak for å beskytte personopplysninger mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, utilsiktet tap, uautorisert endring, uautorisert utlevering eller tilgang, misbruk og enhver annen ulovlig form for behandling av personopplysningene i vår besittelse. Dette inkluderer for eksempel brannmurer, passordbeskyttelse og annen tilgangs- og autentiseringskontroll. Vi bruker SSL-teknologi for å kryptere data under overføring via offentlig internett, og vi bruker også sikkerhetsfunksjoner i applikasjonslag for å anonymisere personopplysninger ytterligere.

Imidlertid er ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring, 100% sikker. Vi kan ikke garantere eller garantere sikkerheten for informasjon du overfører til oss eller lagrer på tjenesten, og du gjør det på egen risiko. Vi kan heller ikke garantere at slik informasjon ikke blir tilgjengelig, avslørt, endret eller ødelagt ved brudd på noen av våre fysiske, tekniske eller ledelsesmessige garantier. Hvis du mener at personopplysningene dine er kompromittert, kan du kontakte oss som beskrevet i delen "Hvordan kontakte oss".

Hvis vi får vite om brudd på sikkerhetssystemer, vil vi informere deg og myndighetene om bruddet i samsvar med gjeldende lov.

14. Datalagring

Vi beholder bare personopplysningene som er samlet inn fra en bruker så lenge brukerens konto er aktiv eller på annen måte i en begrenset periode, så lenge vi trenger dem for å oppfylle formålene vi opprinnelig har samlet dem til, unless ellers lovpålagt. Vi beholder og bruker informasjon som er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre avtaler som følger:

  • innholdet i lukkede kontoer slettes innen 24 måneder etter datoen for stengingen;
  • sikkerhetskopier oppbevares i 12 måneder;
  • faktureringsinformasjon beholdes i en periode på 7 år fra de ble gitt til CollectiveRay i samsvar med regnskaps- og skattelovgivningen
  • informasjon om juridiske transaksjoner mellom klient og CollectiveRay beholdes i en periode på 10 år fra de ble gitt til CollectiveRay i samsvar med den generelle foreldelsesfristen for sivile krav

15. innstillinger

Selv om vi kan tillate deg å justere personverninnstillingene dine for å begrense tilgangen til visse personlige data, vær oppmerksom på at ingen sikkerhetstiltak er perfekte eller ugjennomtrengelige. Vi er ikke ansvarlige for omgåelse av personverninnstillinger eller sikkerhetstiltak på tjenesten. I tillegg kan vi ikke kontrollere handlingene til andre brukere som du kan velge å dele informasjonen din med. Videre, selv etter at informasjon som er lagt ut på tjenesten er fjernet, kan caching- og arkiveringstjenester ha lagret denne informasjonen, og andre brukere eller tredjeparter kan ha kopiert eller lagret informasjonen som er tilgjengelig på tjenesten. Vi kan ikke og garanterer ikke at informasjon du legger ut på eller overfører til tjenesten ikke blir sett på av uvedkommende.

16. Data overføring

Vi kan overføre, behandle og lagre personopplysninger vi samler inn gjennom tjenestene i sentraliserte databaser og med tjenesteleverandører i USA. Det kan hende at USA ikke har samme databeskyttelsesrammeverk som landet du bruker tjenestene fra. Når vi overfører personopplysninger til USA, vil vi beskytte dem som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Tjenesten er vert i USA. Henvisningless av databasen som ligger i USA, hvis du velger å bruke tjenesten fra EU eller andre regioner i verden med lover som regulerer datainnsamling og bruk som kan avvike fra amerikansk lov, så vær oppmerksom på at du kan overføre Kundedata og personopplysninger utenfor disse regionene til USA for lagring og behandling av våre tjenesteleverandører oppført i CollectiveRay Vilkår for bruk. Vi vil overholde GDPR -kravene som gir tilstrekkelig beskyttelse for overføring av personopplysninger fra Europa til USA. Vi kan også overføre dataene dine til USA, EØS eller andre land eller regioner som EU -kommisjonen anser for å gi tilstrekkelig beskyttelse av personlige opplysninger. data i forbindelse med lagring og behandling av data, oppfyllelse av dine forespørsler og drift av tjenesten.

17. Datakontrollør og databehandler

CollectiveRay eier, kontrollerer eller leder ikke bruken av noen av klientdataene som er lagret eller behandlet av en klient eller bruker via tjenesten. Bare Kunden eller Brukerne har rett til å få tilgang til, hente og lede bruken av slike Kundedata. CollectiveRay er i stor grad uvitende om hva klientdata faktisk lagres eller gjøres tilgjengelig for en klient eller bruker for tjenesten, og får ikke direkte tilgang til slike klientdata, bortsett fra godkjent av klienten, eller etter behov for å tilby tjenester til klienten og dens brukere.

Fordi CollectiveRay ikke samler inn eller bestemmer bruken av noen personopplysninger som finnes i klientdataene og fordi det ikke bestemmer formålene som slike personopplysninger samles inn til, hvordan vi samler inn slike personopplysninger eller bruken av slike personopplysninger, CollectiveRay handler ikke i egenskap av databehandler i henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning (forordning (EU) 2016/679, heretter "GDPR") og har ikke tilhørende ansvar i henhold til GDPR. CollectiveRay skal bare betraktes som en behandler på vegne av sine klienter og brukere som for alle klientdata som inneholder personopplysninger som er underlagt kravene i GDPR. Bortsett fra det som er gitt i denne personvernerklæringen, CollectiveRay forårsaker ikke uavhengig av hverandre at klientdata som inneholder personopplysninger som er lagret i forbindelse med tjenestene, overføres eller på annen måte gjøres tilgjengelig for tredjeparter, bortsett fra tredjeparts underleverandører som kan behandle slike data på vegne av CollectiveRay i tilknytning til CollectiveRaytilbyr tjenester til klienter. Slike handlinger utføres eller autoriseres bare av gjeldende klient eller bruker.

Kunden eller brukeren er behandlingsansvarlig i henhold til forskriften for alle kundedata som inneholder personopplysninger, noe som betyr at slik part kontrollerer måten slike personopplysninger samles inn og brukes, samt fastsettelse av formål og midler for behandlingen av slike personopplysninger. Data.

CollectiveRay er ikke ansvarlig for innholdet i personopplysningene i kundedataene eller annen informasjon som er lagret på serverne (eller underleverandørens servere) etter kundens eller brukerens skjønn. CollectiveRay ansvarlig for måten Kunden eller brukeren samler inn, håndterer avsløring, distribuerer eller på annen måte behandler slik informasjon.

18. Endringer og oppdateringer av denne policyen

Vennligst besøk denne siden med jevne mellomrom for å være oppmerksom på eventuelle endringer i disse retningslinjene, som vi kan oppdatere fra tid til annen. Hvis vi endrer retningslinjene, vil vi gjøre den tilgjengelig gjennom tjenesten, og angi datoen for den siste revisjonen, og vil overholde gjeldende lov. Din fortsatte bruk av tjenesten etter at den reviderte policyen har trådt i kraft, indikerer at du har lest, forstått og godtatt den nåværende versjonen av policyen.

19. Hvordan kontakte oss

Vennligst kontakt oss med spørsmål eller kommentarer om denne policyen, dine personlige data, vår praksis for bruk og avsløring, eller ditt samtykkevalg via e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den. Hvis du har bekymringer eller klager angående disse retningslinjene eller dine personlige data, kan du kontakte CollectiveRay's personvernombud på e -post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Hvis det er spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved hjelp av det tilgjengelige kontaktskjemaet.

 


Sist redigert 2018 for samsvar med GDPR

om forfatteren
David Attard
Forfatter: David Attardnettside: https://www.linkedin.com/in/dattard/
David har jobbet i eller rundt den elektroniske / digitale industrien de siste 18 årene. Han har lang erfaring innen programvare- og webdesignindustrien ved å bruke WordPress, Joomla og nisjer rundt dem. Som digital konsulent er hans fokus på å hjelpe bedrifter med å få et konkurransefortrinn ved å bruke en kombinasjon av deres nettside og digitale plattformer som er tilgjengelige i dag.

En ting til... Visste du at folk som deler nyttige ting som dette innlegget også ser FANTASTISK ut? ;-)
Vær så snill forlate en nyttig kommenter med tankene dine, så del dette på Facebook-gruppen din (e) som synes dette er nyttig, og la oss høste fordelene sammen. Takk for at du delte og var hyggelig!

Avsløring: Denne siden kan inneholde lenker til eksterne nettsteder for produkter som vi elsker og anbefaler helhjertet. Hvis du kjøper produkter vi foreslår, kan vi tjene et henvisningsgebyr. Slike avgifter påvirker ikke våre anbefalinger, og vi godtar ikke betaling for positive anmeldelser.
 

 

Best rangerte hurtigbuffer-plugin

Gjør nettstedet ditt raskere 

Trinn-for-trinn-gratis e-postkurs, hvordan du får nettstedet ditt til å laste inn less enn 1 sekund  

 

hvem er vi?

CollectiveRay drives av David Attard - som jobber i og rundt webdesignnisjen i mer enn 12 år, gir vi nyttige tips for folk som jobber med og på nettsteder. Vi driver også DronesBuy.net - et nettsted for dronehobbyister.

David attard

 

 

Forfatter (e) Fremvist på:  Inc Magazine-logoen   Sitepoint-logo   CSS Tricks-logo    webdesignerdepot-logo   WPMU DEV-logo   og mange flere ...